Hagaesplanaden 86

Hagastaden , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

94 m²

Hyra

3 500 kr/m²/år. Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, värme och moms. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Tillträde

Kan ske omgående/enligt ök

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Kontorslokal med två entréer som lämpar sig för kontor/showroom eller mottagning (momsad verksamhet). Tillträde kan ske omgående.

På Hagaesplanaden, mot den framväxande Norra Stationsparken, ligger denna effektiva lokal med egna entréer. Lokalen har fram till nu varit ett etableringskontor och showroom för ett närliggande bostadsprojekt men kan även fungera för handel eller mottagning. En förutsättning för att kunna hyra denna lokal är dock att det är en momsad verksamhet.

Lokalen hyrs ut i befintligt skick med keramiska plattor på golv, målade väggar, pentry och RWC med dusch. Anslutningspunkt i lokalen till Stadsnät, dvs du kan själv välja bredbandsleverantör. 

Lokalen kan EJ bli restaurang/café. Då lokalen ligger direkt under bostäder fungerar inte verksamhet som låter mycket såsom gym.

Hagastaden tar nu slutgiltigt form med fler och fler intressanta etableringar. Kvarteren omkring fastigheten är nu färdigställda på Stockholms-sidan så Hagastaden växer nu främst på Solna-sidan, på andra sidan den kommande parken. Norra Stationsparken byggs i etapper, delen som ligger i direkt anslutning till lokalen färdigställs under våren/försommaren 2024. Hela Hagastaden skall vara klart 2030. Läs mer om Hagastaden och Norra Stationsparken via länkarna under rubriken "Dokument" nedan.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 94 3 500

Ytbeskrivning

Klinkergolv i granitgrått, vitmålade väggar, nedpendlat undertak med vita takplattor med infälld belysning. Pentry med vita luckor, kyl/frys och liten häll samt förberett för micro.

Bekvämligheter

Dusch
Skyltfönster
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Kan ske omgående/enligt ök

Prisinformation:

Du betalar inte en krona i så kallad "nyckelpeng" utan hyr direkt av fastighetsägaren Familjebostäder.

Utgångshyra kr/m2/år:

3500

Hyresinformation:

Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, värme och moms. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Algoritmen 1

Byggår:

2020

Planlösning:

Kontorslokal med två entrédörrar, tidigare använd som etablerings- och försäljningskontor för närliggande bostadsprojekt. Lokalen har i grunden en öppen planlösning men ett separat rum har skapats av tidigare hyresgäst. Denna lösning kan tas bort eller behållas efter eget tycke och behov.

Teknisk information

Takhöjd:

2,9 m

Lokalen kan nås via:

Lokal i markplan med egna entréer.

Ventilation:

FTX

Omgivning

Omgivning/natur:

Områdets namn anknyter till kopplingen till Haga och de vackra omgivningarna där. Genom området kommer Norra Stationsparken anläggas, en genomgående park som omsluts av stenstaden och förbinder området med Hagaparken.

Företag i närheten:

Flertalet kontorsarbetsplatser på andra sidan Norra Stationsgatan. Andra etableringar i närområdet är Coop Hagastaden, Bastard Burgers, restaurang Rummel m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

För närvarande gatuparkering, men när området är färdigutvecklat kommer ett av Stockholm största garage finnas under Norra Stationsparken. Fastighetens egna garageplatser har kö (sköts av Stockholm Parkering).

Närservice:

Hagastaden utvecklas nu till en levande knutpunkt i snabb takt med en mängd etableringar av olika aktörer. Hagastaden är en viktig del av stadens förverkligande av vision 2040, med bärande idéer om en innovativ och växande region som är mångsidig och upplevelserik. Fram till år 2030 ska det tidigare Norra Stationsområdet bebyggas och utvecklas till en helt ny del av staden, med en kombination av boende, parkområden och ett kunskapsintensivt näringsliv. Bakom utvecklingen av Hagastaden står Stockholms stad, Solna stad, Nya Karolinska Solna, Karolinska Institutet, Akademiska Hus, Locum, Trafikverket, Stockholm Science City Foundation och ett antal privata byggherrar.

Skyltläge:

Svårt att se just nu men när parken är klar får lokalen en fin exponering mot parken.

Kommunikationer

Centralt belägen lokal i framväxande Hagastaden, på bekvämt gångavstånd till pendeltåg, t-bana och med snabb access till motorväg.
Hagaesplanaden 86