Fridtunagatan 35

Ebbepark , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

320 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Unik möjlighet: historiskt huvudkontor i Ebbepark med alla bekvämligheter runt hörnet

I hjärtat av Ebbepark finns nu chansen att flytta in i Wahlbecks fabrikers gamla huvudkontor. Här får ni in ett helt eget hus på 320 kvm fördelat på två plan med en interntrappa. För er som önskar finns även möjlighet att hyra förråd i byggnadens källarplan. Ett stenkast bort finns både restauranger, caféer, konferenslokaler och så småningom även Manillaparken, en grön oas som ska knyta ihop områdets fyra kvarter.

Ytor

  • Total yta:

    320 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Elbilsplatser
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Restaurang
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och företagsparken Mjärdevi. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen. Här finns vårdcentral, apotek, djursjukhus och ett Makerspace. Ebbepark är en levande stadsdel med såväl bostäder som verksamheter och service. I området finns tillgång till gemensamma konferenslokaler, takterrass, restaurang, caféer och en träningsanläggning. Och mycket mer.

Närservice:

Restaurang, salladsbar och café, servicebutik och träningsanläggning finns i närområdet.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser. Bil- och lådcykelpool finns på plats. I området finns ett parkeringshus och tre parkeringsgarage.
Fridtunagatan 35