Verkstadsgatan 3

Verkstadsgatan , Hörby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 248 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Rymlig butikslokal i Hörby - Perfekt för detaljhandel eller produktion. Flexibel planlösning och utmärkt exponeringläge

Välkommen till Verkstadsgatan 3 i Hörby, där du hittar en modern och ändamålsenlig lokal som passar utmärkt för bilförsäljning, skrymmande varor, eller som en rymlig förvaringsyta. Denna fräscha lokal är redo för din verksamhet!

Lokalens egenskaper:
Total yta på ca 1 248 kvm.
Stor öppen yta med vackra skyltfönster.
Mindre yta för verkstad eller lager.
Praktisk port på baksidan för enkel tillgänglighet.

Fördelaktigt läge:
Lokalen har utmärkt exponering längs en välbesökt parkering och har ett framstående skyltläge längs Kristianstadsvägen, en viktig genomfartsled. Med en inbjudande entré på framsidan och en praktisk port på baksidan för in- och utlastning har denna lokal allt du behöver för smidig affärsverksamhet.

Närhet till affärsflöden:
I och runt fastigheten finns flera välrenommerade bilfirmor, vilket innebär en konstant ström av potentiella kunder och hög synlighet. Dessutom är det bara en fem minuters promenad till Hörby centrum.

Säkerhet är prioritet:
Fastighetens baksida är inhägnad och låses på nätter och helger, vilket ger extra säkerhet för din verksamhet.

Är du intresserad eller har frågor? Tveka inte att höra av dig för ytterligare information.

Ytor

  • Total yta:

    1248 m2

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Med en imponerande totalyta på ca 1,248 kvm, har du gott om utrymme att forma och anpassa lokalen efter dina behov. Här finns en större, öppen yta som omges av vackra skyltfönster som ger rikligt med naturligt ljus. Den här huvudytan är idealisk för exponering av varor och kan anpassas för bilförsäljning eller försäljning av skrymmande produkter. Utöver huvudytan finns en mindre yta som kan användas för verkstad eller lagerutrymme, vilket ger extra mångsidighet. En praktisk port på baksidan av lokalen erbjuder enkel tillgång för in- och utlastning, vilket är särskilt fördelaktigt för verksamheter som kräver godshantering. Den smarta planlösningen inkluderar även en inbjudande entré på framsidan och generösa parkeringsmöjligheter på byggnadens framsida, vilket gör det bekvämt både för personal och besökare. Oavsett om du behöver en rymlig plats för bilförsäljning, lager, produktion eller andra ändamål, erbjuder denna butikslokal en mångsidig och välplanerad layout som kan anpassas för att möta dina krav och förenkla din verksamhet.

Omgivning

Vägbeskrivning:

Följ E22 mot Hörby och ta av vid Hörby-avfarten. Kör sedan längs väg 13 in mot Hörby centrum. När du når Hörby, leta efter Kristianstadsvägen (väg 13) och följ den. När du är nära Verkstadsgatan, följ skyltar eller GPS-instruktioner till Verkstadsgatan 3.

Verkstadsgatan 3