Bäckvägen 17

Tureberg , Sollentuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

57 m²

Hyra

7 355 kr/m²/år. Inkl. fastighetsskatt, 2st P-platser, värme och el.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Fantastisk funktionell lokal i toppskick med låg hyra!

Unik Affärsmöjlighet: Välkommen till denna enastående 57 kvm stora lokal, som är totalrenoverad och är redo för ditt företags nästa framgångssaga. Det bästa av allt är att hyran inkluderar el, värme, parkeringsplatser och till och med fastighetsskatt.

Lokalen går att överta i sin helhet eller bara hyra ett behandlingsrum i första steget för att etablera sig för att sedan ta över hela lokalen när verksamheten kommer igång.

Här är varför denna lokal är en pärla:

Optimal Användning: Lokalen är uppdelad i två rymliga behandlingsrum, båda utrustade med vatten och avlopp. Det finns också ett praktiskt förråd/tvättstuga, ett bekvämt WC och till och med ett eget badrum med bastu för att erbjuda det lilla extra till dina kunder.

Läge: Denna lokal ligger på andra våningen med utmärkt skyltläge, vilket ger ditt företag maximal synlighet. En ljuslåda är redan monterad och kan enkelt tas över och anpassas för att locka kunder från både när och fjärran.

Tillgänglighet: Adressen är mycket lättillgänglig med bil och har även utmärkta allmänna kommunikationsförbindelser. Kunder och besökare kommer enkelt att kunna hitta din plats och dra nytta av bekvämligheten.

Närhet till Fitness och Affärsmöjligheter: Denna lokal har fördelen av att ligga i närheten av SATS, vilket ger en inbyggd kundbas av hälsomedvetna individer. Dessutom finns ett brett utbud av företag i området, vilket ger dig en inbyggd möjlighet till samarbete och korsmarknadsföring.

Sammanfattningsvis, denna lokal erbjuder allt som behövs för att lyckas i din verksamhet, inklusive en bra plats, moderna bekvämligheter och en rad fördelar som gör din verksamhet ännu mer lönsam. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upptäcka allt denna unika plats har att erbjuda. 

Övrig information

Övrigt:

Lokalen går att använda till olika typer av kliniker såsom hudvårdsklinik, skönhetsklinik, massageverksamhet, tandläkarklinik, läkarklinik, kontor osv.

Ytor

  • Total yta:

    57 m2

Ytbeskrivning

2st kontor/behandlingsrum, 1st toalett, 1st badrum med IR-bastu, 1st kök och 1st förråd.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontraktbeskr.:

Överlåtelse av befintligt hyresavtal

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Pris/överlåtelseavgift:

150 000 kr

Utgångshyra kr/m2/år:

7355

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Inkl. fastighetsskatt, 2st P-platser, värme och el.

Utförande

Planlösning:

57kvm lokal belägen på den övre våningen, totalrenoverad, badrum, wc, IR-bastu, a/c.

Bäckvägen 17