Brogatan 19

Centrum , Hillerstorp
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 677 m²

Hyra

Kontakta ansvarig uthyrare.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Industrifastighet med optimalt produktions-, lager- och kontorsutrymme. Enkel in- och utlastning, bekväma faciliteter, strategiskt läge för tillväxt.

Denna industrifastighet utgör en möjlighet för företag som strävar efter en optimal kombination av produktions-, lager- och kontorsutrymmen. Belägen på markplan med sju välplacerade lastportar och en stor  vändplan, uppfyller fastigheten alla krav för smidig in- och utlastning, vilket är av avgörande betydelse för verksamheter som är beroende av effektiv logistik.

Fastigheten erbjuder utmärkta faciliteter för era medarbetare med stora omklädningsrum för både dam och herr samt rymliga pausrummen.

Dess strategiska läge gör den lättillgänglig för både leverantörer och kunder och öppnar upp för möjligheter till företagsexpansion och tillväxt. Oavsett om det är en etablerad verksamhet som söker effektivisering eller ett växande företag som letar efter en framtidssäkra lokaler.

Här finns även möjlighet att hyresgästanpassa lokalerna efter era  verksamhetsbehov i samråd med fastighetsägaren.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 3 746
Lager & logistik 1 293
Kontor 638

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Skyltläge
Verkstad
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Kontakta ansvarig uthyrare.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Hyresinformation:

Kontakta ansvarig uthyrare.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

GNOSJÖ HILLERSTORP 4:116

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Nårbar från markplan via sju lastportar.

Omgivning

Företag i närheten:

Thule, Hillerstorps Trä, Gunnars Tråd, Swede-Wheel.

Kommunikationer

Hillerstorp är väl anslutet till det svenska vägnätet genom vägar som E4, E6 och E20 med enbart 15km från Värnamo via riksväg 151.. Detta gör det relativt enkelt att resa med bil till och från Hillerstorp och ansluta till andra större städer i Sverige. Järnvägsstationen i Gnosjö, som ligger i närheten av Hillerstorp, erbjuder tågförbindelser till större städer som Jönköping, Göteborg och Stockholm. Tågen drivs av olika tågbolag, inklusive SJ och Västtrafik. Bussförbindelser är ett vanligt sätt att resa till och från Hillerstorp och ansluta till närliggande orter och städer. Länstrafiken i Jönköpings län erbjuder busslinjer som betjänar området. Närmaste flygplats till Hillerstorp är Jönköping Airport (Axamo), som ligger cirka 40 kilometer norrut. Denna flygplats erbjuder inrikesflyg till och från andra svenska städer. Göteborg Landvetter Airport och Stockholm Arlanda Airport är också alternativ för internationella flygresor och kan nås med bil eller tåg från Hillerstorp.
Brogatan 19