Salagatan 2

Spånga
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 376 m²

Hyra

1 600 /m²/år

Tillträde

from 1 januari 2024

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Egen fastighet i två plan med inhägnad tomt ca 4.000kvm. Egen parkering yta.

På lugn gata i bostadsområde i Spånga ligger denna fastighet. Fastigheten är i två plan, markplan med egen entre ca 800kvm och en övervåning på ca 550kvm. Fastigheten är rums indelad och det finns hiss mellan våningsplanen. I anslutning till fastighetens entre finns asfalterad parkeringsyta för ca 20 bilar. Runt fastigheten finns inhägnad mark på ca 4.000kvm varav det mesta är gräsmatta och buskar. Fastigheten hyrs i dag av BUP och lämpar sig väl för all typ av vård eller kontor.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 376 1 376 1 600

Ekonomi

Tillträde:

from 1 januari 2024

Utgångshyra kr/m2/år:

1600

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Salagatan 2

Byggår:

1985

Renoveringsår:

2009

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Närservice:

Spånga Centrum med butiker, restauranger, gym, bussar, pendeltåg ligger endast ca 5 minuters promenad från fastigheten.

Kommunikationer

Pendeltåg: Vi Spånga Station ca5 mins promenad från fastigheten Trafikleder: Nära till både E4 & E18 Bussar: 157 mot Lunda och 517 mot Kista. Spånga Station ca5 mins promenad från fastigheten
Salagatan 2

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB