Liljeholmsstranden 3

Stockholm kommun , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 500 - 7 000 m²

Hyra

2 400 /m²/år

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Toppläge med stark koppling till Södermalm

För företaget som är ute efter en lokal med flexibla ytor i ett område med fokus på natur och arbete med stark koppling till Södermalm. Här finns nu möjligheten att titta närmare på Liljeholmsstranden 3-5, en fastighet bestående av flera plan med flera terrasser, konferensmöjligheter på entréplan och ett fantastiskt skyltläge. Detta är en andrahandsuthyrning med möjlighet att överta hyresavtalet. Välkomna på visning och upplev lokalen på plats.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 500 7 000 2 400

Bekvämligheter

Parkering

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2400

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stora Katrineberg 16 - Liljeholmsstranden 3-5

Planlösning:

Här har du möjlighet att hyra en ljus och modern kontorslokal med ett utmärkt läge intill sjön i Liljeholmen. Detta kontorsutrymme erbjuder fantastiska terrasser som ger dig möjlighet att njuta av den vackra utsikten. Lokalen har utmärkta mötesmöjligheter på flera våningar i form av konferensrum i olika storlekar, små arbetsrum och bekväma loungeområden för snabba och kreativa möten. På entréplanet finns även en generös konferensyta med flera mötesrum som kan rymma både små och stora sällskap. Den största möteslokalen rymmer upp till 80 personer, vilket gör den idealisk för att samla större grupper för viktiga möten och evenemang.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

En strategiskt belägen kontorslokal, nära vattnet intill Liljeholmshamnen och i omedelbar närhet till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här erbjuds enastående tillgång till service, utmärkta kommunikationsmöjligheter inom några minuters gångavstånd samt smidig anslutning till E4/E18.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i nära anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbana och bussterminal.
Liljeholmsstranden 3