Borgarfjordsgatan 18

Stockholm , Kista
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

829 - 6 000 m²

Hyra

Tillträde

Enl ök

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Yteffektivt, ljust och flexibelt kontor med egen terrass högst upp, och gym för all personal, mitt i expansiva Kista!

Välkommen till trevliga Volt Kista, mer än kontor!

Här finns allt du kan tänkas behöva under en arbetsdag: gemensam takterrass, låst cykelgarage, garage med laddplatser och bilservice, café- reception och lounge, samt: all personal har tillgång till gymmet i Volt Health club!

Den här specifika lokalen är 829 kvm men kan bli upp till ca. 6000 kvm. De 829 kvm är belägna högst upp påplan 6, där du också kan få en egen terrass, och fri sikt över hela centrala Kista!

Fastigheten uppfördes 2001 och består till stora delar i glas, den fullkomligt badar den i ljus var du än befinner dig. Här finns också flera konferensrum i olika storlekar, det största 500 kvm! Och vid årsskiftet. öppnar en lunchrestaurang.

Boka tid för en visning för inspiration kring tänkbara planlösningar, materialval, färger och inredning. Din lokal blir efter anpassningarna, som du självfallet är delaktig i, den ljusa, toppmoderna och representativa lokal du letat efter.

Välkommen!

Övrig information

Övrigt:

Lokalerna är lämpliga inte bara som kontor, utan även för företag som har behov av labb- eller lättare produktion som en del av sin verksamhet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 829 6 000

Ytbeskrivning

Då flexibiliteten är synnerligen god är det möjligt att hyra lokalen i ett spann från 829 kvm och uppåt i olika varianter till ca 6000 kvm.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enl ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Reykjavik 1

Byggår:

2001

Våningsplan:

6

Planlösning:

Lokalen är idag en kombination av rumslösning och öppen planlösning men kan naturligtvis anpassas till att t.e.x arbeta aktivitetsbaserat, för att på så sätt skapa en så yteffektiv lokal som möjligt. Ytskikt, inredning o.s.v. görs i dialog, så att den efter anpassningarna blir perfekt för er; en ljus toppmodern och representativ lokal som du och ditt företag kan verka, trivas och utvecklas i.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Volt Kista ligger helt centralt mitt i Kista, och är därmed lätt nåbar både med bil, T-bana, bussar och pendeltåg.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Närmsta granne i norr ligger den lilla men trevliga Kista Gård Park.

Företag i närheten:

I Kista verkar ca 70 000 personer i något av de 10 000 företag som finns där. Merparten återfinns inom IT- och telekombranscherna och här finns företag som IBM, Microsoft, Intel, Ericsson, T ele2 m. fl. Men även advokat- och patentbyråer, revisionsfirmor, reklamföretag och bemanningsbolag är välrepresenterade i Kista. Dessutom har både KTH och Stockholms universitet filialer för utbildning och forskning här.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja, garage i fastigheten och p-platser utomhus

Närservice:

Volt Kista ligger ca 200 meter från Kista Galleria som är en av Sveriges största och modernaste handelsplatser med runt 18 miljoner besökare årligen. Här finns ett rikt service- och nöjesutbud i form av 180 butiker och restauranger, biografer, bowling, gokart, tunnelbana, BVC, vårdcentral, tandläkare m.m. I fastigheten finns även en restaurang som under hösten öppnar i ny regi. Kistamässan ligger några kvarter bort vid Victoria Tower och med Scandics nya hotell som erbjuder möjligheter till möten och konferenser

Skyltläge:

Ja

Vägbeskrivning:

Volt Kista ligger centralt i Kista längs med Borgarfjordsgatan och Hanstavägen. Från E4 norrgående tar man av in på E18 västerut vid trafikplats Kista och tar sedan av in på Hanstavägen för att därefter svänga in på Kistavägen i rondellen. Efter denna kommer Isafjordsgatan som en tvärgata vid trafikljus, där tar man till vänster och sedan följer till nästa tvärgata som är Borgarfjordsgatan, då man tar till vänster. Fastigheten ligger sedan på nr. 18, höger sida.

Kommunikationer

- Bil - Kista ligger nära de stora trafiklederna E4 och E18. Till centrala Stockholm tar resan cirka 15 minuter. Förbifart Stockholm kommer när den är klar om några år att ha en anslutning i Akalla vid Hanstavägen, som i sin tur leder rakt ner till fastigheten. - T-bana - Till Kista t-banestation är det cirka 3 minuters promenad och till T-centralen tar resan cirka 15 minuter. Norrut kommer linjen att förlängas och kopplas ihop med Barkarby Station. - Pendeltåg - Helenelunds station nås med cirka 15 minuters promenad. Med pendeltåget tar det sen cirka 12 minuter till Stockholms central, eller 24 minuter till Arlanda. - Buss - Kista nås med ett femtontal olika busslinjer från bland annat Bromma, Vällingby, Spånga, Sollentuna, Jakobsberg, Upplands Väsby Åkersberga, Norrtälje, Vallentuna och Enköping. -Tvärbanan norrgående är under utveckling och en station invid Kista Galleria är planerad till 2025, då man därmed får access via spårväg till bl.a Bromma flygplats.
Borgarfjordsgatan 18