Mätarvägen 43

Brunna , Kungsängen
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 300 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik

Hyr del av fräsch lagerlokal i Brunna!

Välkommen till Mätarvägen 43!

Etablera din verksamhet i del av fräsch lagerlokal i Brunna. Här finns möjlighet för hyresgästen att hyra en del av en lagerbyggnad om 1500 kvm. I kontraktet ingår även ett mindre kontorsutrymme, utrustat med kök/pentry och WC. Lokalen är utrustad med goda in- och utlastningsmöjligheter med flera lasthus och portar. Bärighet ligger på 7 000 kg/ kvm och för punktbelastning gäller 9 000 kg/kvm på stallage. Lokalen har en fri takhöjd om 11 meter och är även utrustad med sprinklers.

Lokalen har närhet till E4 och E18 vilket gör lokalen lättillgängligt med både lastbil och bil. Arlanda och Bromma flygplats ligger inom 30 minuters bilresa. Då lokalen ligger intill E18 får ni bra skyltläge och utmärkt för distribution inom Mälardalen och Stockholm. Lokalen har bra kommunikationer för den som åker kommunalt med busshållplats inom gångavstånd. Med endast 5 minuters promenad ligger busshållplatsen Örnäsvägen som enkelt tar dig till Kungsängens pendeltågsstation.

Hyresavtalet är flexibelt där lokalen hyrs i andrahand av nuvarande hyresgäst som erbjuder en 3PL lösning.


Vänligen kontakta oss för mer information eller visning!

Ytor

  • Total yta:

    2300 m2

Bekvämligheter

Dusch
Elbilsplatser
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Flexibelt hyresavtal

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Örnäs 1:17

Byggår:

2020

Teknisk information

Takhöjd:

11 m

Lokalen kan nås via:

Bil och kollektivtrafik.

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Brunna är en tätort i Upplands-Bro kommun som är ett modernt och snabbt växande företagsområde. Läget har nära anslutning till E18 och E4 vilket ger snabba distributionsvägar till Stockholm och övriga Mälardalen.

Företag i närheten:

I närområdet finns olika verksamheter och aktörer inom bland annat handel, lager/logistik, lätt produktion och bostäder. Exempelvis sitter stora välrenommerade bolag som Altia Sweden, Swedish Match, Ramirent, Bilia och Svensk Kosttillskott..

Kommunikationer

Lokalen har närhet till E4 och E18 vilket gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Arlanda och Bromma flygplats ligger inom 30 minuters bilresa. Då lokalen ligger intill E18 får ni bra skyltläge och utmärkt för distribution inom Mälardalen och Stockholm. Lokalen har bra kommunikationer för den som åker kommunalt med busshållplats inom gångavstånd. Med endast 5 minuters promenad ligger busshållplatsen Örnäsvägen som enkelt tar dig till Kungsängens pendeltågsstation.
Mätarvägen 43

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner