Gripenbergs Gårds Företagspark 133

Gripenbergs Gård , Tranås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 820 m²

Hyra

250 kr/m²/år. Allt är förhandlingsbart! Frågan är alltid fri! Var glad. Jag är rädd om denna byggnad. Inget borrande i betong pelare och tak. Golv O,K, 0,8mm. Ta kontakt så får vi se hur det går.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Hyr en fantastisk byggnad/ lokal med utvecklingsmöjligheter centralt i Sverige. Bra reklam plats, utmed riksvä 133 ! Gripenbergsgård är världens mitt!

Bäste intreserad. Jag har en sanerad , dammfri byggnad så nära det är möjligt i en före detta ladugård? Jag kan inte beskriva i ord vad man kan eller vad du vill göra. Se bilder. kom på ett besök så du får se vad Gripenbergs Gårds Företgspark har att erbjuda.

Fastigheten erbjuder vatten,el, och internet om så önskas. Önskar någon en flexibel träningsarena där man kan träna året om med klättring, skarp skytte,40 meter.  Dyka och träna på att rädda personer ur bilvrak under vatten i den sanerade jödselbrunnen. 


Klättervägg, klättra i rep 19 meter, rulla på en vire, höghöjdsbana, Laser Dome! smyga i olika rum och trappor, ställ in bilar, tomma oljefat, däckstravar på SJ pallar som enkelt kan flyttas om med en palltruck. Kamoflagenät såklart.  Ett Leos lekland för vuxna!


Fikarum och små kontor / minilager finnes. Trevliga grusvägar för löpning och MTB finnes för fys pass.
Jag slutar där. Bilder säger mer en tusen ord. Det är 7 mil från både Jönköping och Linköping.
Kanske ett träningscenter för polis, insatsstyrka, militär  mm, mm. 

Snöskottning sker någon meter utanför port. Du skottar till dit traktor skottar. Det du har sönder lagar du. El via undermätare, deb per månad beroende på verkasmhet.

Hälsning Fredrik S Hermelin

Övrig information

Övrigt:

Tro det eller ej? Jag har förmodligen kanske glömt något? Hör av dig.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 60 250
Lager & logistik 2 760 250

Ytbeskrivning

Ytorna är tomma lokaler som kundanpassas efter kundens önskemål på dennes bekostnad. Se bilder

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Ta kontakt så löser vi det om vi kommer överens.

Tillträde:

Omgående. Omgående

Utgångshyra kr/m2/år:

250

Hyresinformation:

Allt är förhandlingsbart! Frågan är alltid fri! Var glad. Jag är rädd om denna byggnad. Inget borrande i betong pelare och tak. Golv O,K, 0,8mm. Ta kontakt så får vi se hur det går.

Utförande

Planlösning:

Byggnaden har fyra stycken brandseller som kan hyras separat av olika hyresgäster. Eller så kan hela byggnaden hyras av en hyresgäst som i sin tur får hyra ut i sin tur. Häst och kostall är byggt som ett betongvalv, Markplan. Hölogen är en stor öppen yta. Foderhallen i två plan med lyft, måste ses!

Omgivning

Vägbeskrivning:

Från E 4:an Gränna, Avfart 104, följ väg 133 mot Tranås. Passera Gripenbergs samhälle. På vänstersida ca 3 km och du är du är framme. Ca 32 km från E 4:an. Från E 4:an Mjölby, Avfart 108, kör mot Tranås väg 32. Passera och sväng av mot Gränna väg 133. Ca 3 km, Du är framme. Ca 44 km från E 4:an.

Gripenbergs Gårds Företagspark 133