Engelbrektsgatan 7

Gamla staden , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

215 m²

Hyra

Kontakta annonsören för information gällande hyra.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Möjlighet att hyra platser alternativt ta över befintligt avtal för inspirerande och fin lokal på Engelbrektsgatan 7!

Unik möjlighet i anrik fastighet från 1800-talet. Bättre läge än så här kan det knappast bli med Gamla Västers utbud av både shopping och matupplevelser.

Möjlighet att hyra 1-6 platser tillsammans med nuvarande hyresgäst, alternativt övertag av hela den trevliga kontorsytan via befintligt avtal. Perfekt för er som vuxit ur ert Co-working och vill ta steget till en rymligare yta! 

Lokalen består av en öppen och flexibel entré med gradäng och stora möjligheter till kreativt arbete samt interaktion med gatuliv, genom stora djupa fönsternischer. Ett halvplan upp finner man arbetsplatser och pentry i öppen planlösning samt mötesrum. 

I källaren finns utrymme för möten, modellverkstad, förråd, etc.

Hela kontorslokalen är om 215 kvm och är på det stora hela en funktionell och inspirerande miljö för arbete, interaktion och möten!

Lokalen fungerar också utmärkt som butikslokal då den erbjuder en bra skyltplats på bottenplan med stora fina fönster. 

Kontakta oss idag för ytterligare information och för att boka visning. Missa inte denna fantastiska möjlighet. Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrig information

Övrigt:

Till arbetsplatserna hör följande utrustning: - Höj- och sänkbart skrivbord med kontorsstol - Arbetsplatsbelysning och förvaring - Elförbrukning - Internetuppkoppling - Skrivare - Skalskydd larm - Kontorsstädning - Kaffe/te/frukt - Sophämtning/källsortering.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 125
Lager & logistik 90

Ytbeskrivning

Våningsplan fördelade på entréplan och källarplan.

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Skyltläge

Ekonomi

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Uthyrning av platser i lokalen eller hel överlåtelse av hela lokalen.

Tillträde:

Omgående

Hyresinformation:

Kontakta annonsören för information gällande hyra.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Druvan 1

Planlösning:

Kontoret erbjuder idag en öppen planlösning med kontorslandskap och mötesrum.

Omgivning

Omgivning/natur:

Gamla Väster i Malmö ligger mitt i city precis mellan gågatan och den rogivande parken Kungsparken. Området passar både den aktiva och den shoppingsugna då man har både stadens puls och det rogivande grönområden precis runt hörnet.

Närservice:

Det centrala läget gör att man har nära till gott om service såsom butiker och restauranger. Ta en lunch på populära "Lilla Torg" eller besök gallerian Hansa som samlar shoppingupplevelser och restauranger under samma tak.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge.

Kommunikationer

I Malmös innerstad tar du dig lättast fram till fots eller med cykel. Från Engelbrektsgatan når du Malmö centralstation på en 10 minuters promenad . Knutpunkten Gustav Adolfs Torg erbjuder också gott om busslinjer.
Engelbrektsgatan 7