Agnes väg 6

Västervång , Vellinge
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

905 m²

Hyra

Tillträde

Efter överskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Nybyggd fastighet med kontors- och lagerytor på 905 kvm.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en exklusiv möjlighet för företag som söker en mångsidig och modern kontors- och lagerlokal. Denna nybyggda fastighet på Agnes Väg 6 erbjuder en imponerande 905 kvm stor lokal med en mängd fördelar som kommer att ta din verksamhet till nästa nivå. Här är några av de anmärkningsvärda egenskaperna:

Yta och Flexibilitet: Med 905 kvm att arbeta med har du gott om utrymme att anpassa lokalerna precis efter dina önskemål. På bottenvåningen erbjuder 340 kvm lager utmärkt förvarings- och distributionsmöjligheter, medan plan 2 ger dig 565 kvm kontorsutrymme för att skapa en inspirerande arbetsmiljö.

Högkvalitativ Utrustning: Denna nybyggda fastighet är utrustad med moderna bekvämligheter, inklusive fiberanslutning, vilket säkerställer en snabb och stabil internetanslutning för dina verksamhetskritiska behov.

Naturligt Ljus: Lokalen är rikligt upplyst med naturligt ljus, vilket skapar en trivsam atmosfär och bidrar till en energifylld arbetsplats. Minska belysningskostnader och öka produktiviteten med generöst ljusinsläpp.

Bekvämt och Tillgängligt: Denna fastighet har gott om parkeringsmöjligheter och är strategiskt belägen nära motorvägarna till Höllviken, Trelleborg och Malmö. Det är enkelt att komma hit och ännu enklare att transportera varor och förnödenheter.

Möjlighet att dela Utrymmet: För företag som vill dela lokalen med andra hyresgäster finns möjligheten att fördela ytorna på olika sätt. Du kan välja mellan 261 kvm kontor med 113 kvm lager, 142 kvm kontor med 106 kvm lager eller 162 kvm kontor med 120 kvm lager – flexibilitet är nyckeln till framgång.

Det här är din chans att etablera din verksamhet i en imponerande nybyggd fastighet med obegränsade möjligheter. Oavsett om du är i behov av ett lager, kontor eller både och, är Agnes Väg 6 i Vellinge den perfekta platsen för att uppfylla dina företagsbehov. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 565
Lager & logistik 340

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Parkering
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överskommelse

Utförande

Planlösning:

Kontors- och lagerytor.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Vackert landskap utanför fönstret.

Företag i närheten:

Vellinge Bilcenter, Pool Store Malmö, Besikta, Näset Padel Club, Hotell Vellingebacken med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns på fastigheten.

Närservice:

Närhet till Vellinge Centrum

Skyltläge:

God synlighet mot Åkeshögsvägen

Kommunikationer

Busshållplats inom gångavstånd
Agnes väg 6

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner