Flygargatan 4

Skarpnäck , Skarpnäck
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 m²

Hyra

1 800 kr/m²/år. Drifttillägg för va, varmvatten och värme tillkommer samt fastighetsskatt och moms. Eget abonnemang för el och bredband. Lokalen hyrs ut endast till momspliktig verksamhet.

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus kontorslokal om ca 100 m² i markplan intill Skarpnäcks Torg. Glaspartier skapar trevliga kontorsytor.

Generös entré, en större kontorsyta och ett kontorsrum. Dessa har parkettgolv och är avdelade med glaspartier. Två mindre rum, lämpliga för lager. Pentry och wc.

Övrig information

Övrigt:

Välkommen med din intresseanmälan där du beskriver ditt företag, den verksamhet du söker lokaler för och ange ditt organisationsnummer. Vi vill ha långsiktiga hyresförhållanden och för oss är det viktigt att ha rätt verksamhet i rätt lokal och på rätt plats. Vi har några regler som vi utgår från för att godkänna dig som hyresgäst hos oss: - Du ska ha ett registrerat företag, till exempel ett aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma. - Din verksamhet måste vara lämplig för lokalen och för området i stort. - Du ska kunna betala din hyra – din kreditvärdighet ska vara god och utan betalningsanmärkningar. Vi gör alltid en kreditupplysning på dig som blivande hyresgäst. - Vi kan i vissa fall, exempelvis om ett företag är nystartat, begära en ekonomisk säkerhet i form av en deposition.

Ytor

  • Total yta:

    100 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Treårigt hyresavtal.

Utgångshyra kr/m2/år:

1800

Hyresinformation:

Drifttillägg för va, varmvatten och värme tillkommer samt fastighetsskatt och moms. Eget abonnemang för el och bredband. Lokalen hyrs ut endast till momspliktig verksamhet.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Pilvingen 3

Byggår:

1985

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

FTX

Omgivning

Närservice:

Flera restauranger och butiker i området.

Kommunikationer

God access till Tyresövägen och Nynäsvägen 73. Med 4 minuters promenad når du Skarpnäcks tunnelbanestation och flertalet bussar som ger bra alternativ för kollektiva resor.
Flygargatan 4