Vasagatan 14 A

Sundbyberg , Sundbyberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Under hösten 2023 etablerar CONVENDUM ett nytt Coworking Space i ett av Sundbybergs centrums mest ikoniska hus, prestigefastigheten Koppartråden.

LOCATION
Fastigheten Koppartråden har tidigare varit en anrik kabelfabrik men som i regi av CONVENDUM erbjuder modern arbetsmiljö med bevarad industricharm. Dessutom en takhöjd utöver det vanliga, i vissa delar så högt som 7 meter från golv till tak. Direkt utanför entrén ligger Fabriksparkens aktivitetspark, där det spelas padel, anordnas marknader, food truck-events och mycket mer.

MEMBERSHIP
Som medlemmar på CONVENDUM har ni tillgång till arbetsplatser i CONVENDUM´s lounge och coworkingytor. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötesrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga coworking spaces dygnet runt. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.
Pris: 4 995 SEK/månad.

PRIVATE OFFICE
Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.

CONFERENCE
Vi erbjuder moderna och fullt utrustade mötesrum i olika storlekar. Vår servicepersonal hjälper er att arrangera små som stora konferenser, med servering av mat och dryck, allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av era sammanträden.

BENEFITS
CONVENDUM är en mötes- och kommunikationsplattform där företag kan växa och utvecklas genom samverkan och kunskapsutbyte. Vårt fokus är att få våra medlemmar att lyckas med sin kärnverksamhet, genom en hög service i effektiva miljöer. Som medlem på CONVENDUM har du tillgång till concierge, café, restaurang, gym, trådbunden och trådlös uppkoppling samt frukost alla dagar.

Ytor

  • Total yta:

    10 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Reception
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Byggår:

1940

Renoveringsår:

2023

Våningsplan:

1 av 2

Antal rum:

1

Planlösning:

CONVENDUM erbjuder större och mindre företag flexibla hyreskontrakt samt kontorslösningar. Välj att ha ert egna privata kontor, egen avskild yta eller arbeta i våra coworking ytor.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Vasagatan 14 A