Kuskvägen 2

Sollentuna , Sollentuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

187 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Butikslokal i Häggviks handelsområde

Upptäck denna lokal på plan 2 med en flexibel planlösning. Här kan du som hyresgäst använda den som ett stilfullt showroom, butik eller kontor. Förstabilden är E-stylad (digitalt möblerad) och visar ett inredningsförslag. Lokalen bjuder på en ljus och öppen planlösning vilket skapar en härlig miljö. Dess strategiska placering mitt i Häggvikshandelsområdet garanterar maximal synlighet och exponering för din verksamhet. Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

En färgsprakande fastighet. I alla fall så har fastigheten inrymt färghandel under en längre period i dess historia. Castellum har ägt och förvaltat denna handels- och kontorsfastigheten sedan 1997.

Ytor

  • Total yta:

    187 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Häggvik är norra Stockholms expansiva handelscentrum med ständigt liv och rörelse. I det expansiva handelsområdet finns ett stort utbud av restauranger och butiker med mode, mat, hem och fritid såsom ICA Maxi, Willy’s, Beijer Bygg, McDonalds, Mekonomen och Elgiganten. Här rör det sig människor mellan tidig morgon och sen kväll. I november 2020 öppnar ett nytt handelskvarter i Häggvik med bland annat Willys, Citygross, SATS, Jula och Kronans Apotek.

Parkeringsmöjligheter/garage:

För mer information, kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Kuskvägen ligger intill E4 och E18. Härifrån tar du dig med bil till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Utanför huset på Kuskvägen 2 finns det gott om parkeringsplatser för kunderna. Med kollektivtrafik tar du dig fram med buss 522 mot Sollentuna station eller 526 som går till Sergels torg. Önskar ni åka pendeltåg är det Sollentuna Centrum och Häggvik Centrum station som ligger närmast.
Kuskvägen 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum