Bondegatan 30

Nytorget , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

27 m²

Hyra

Hyra kontorsrum 27 kvm 29 000 kr/månad exkl. moms

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Ett hemtrevligt coworking vid Nytorget.

Vid Nytorget på Södermalm ligger vårt personliga coworking space för både små- till mellanföretagare och frilansare, där många olika branscher finns representerade.

För dig som värderar socialt umgänge, inspiration och hemtrevnad är vi en fullträff. Livingroom coworking erbjuder en arbetsplats som fokuserar på gemenskap, nytänk och personlighet som i sin tur bidrar till en känsla av engagemang, kreativitet och samhörighet.

Alla medlemmar får tillgång till kontoret dygnet runt och har möjlighet att nyttja vårt mysiga kök, vår soliga terrass och pingisrum samt ta del av våra gemensamma aktiviteter som bland annat frukostar och aw. Utöver sommar- och julfester vill säga. Kaffe och te ingår i hyran för alla medlemmar. 

Våra två mötesrum är utrustade med konferensmikrofon, tv och whiteboard. Allt du behöver för ett effektivt och lyckat möte.

Med oss får du också möjlighet att kunna jobba på vårt andra kontorshotell, i Gustavsberg.

Ytor

  • Total yta:

    27 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Telefonbås
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Bindningstid 6 månader därefter 3 månaders uppsägningstid.

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, el

Hyresinformation:

Hyra kontorsrum 27 kvm 29 000 kr/månad exkl. moms

Utförande

Planlösning:

Vårat absolut finaste kontorsrum blir ovanligt nog ledigt! Rummet är tvådelat med en mindre del på ca 8 kvm som passar utmärkt som exempelvis separat mötesrum, och en större del på ca 19 kvm. Med utsikt ut mot Bondegatan och med vår soliga terass precis intill, är detta även bästa läget på kontoret. Rummet är totalt 27 kvm och har utrymme för ca 6 arbetsplatser.

Bondegatan 30