Generatorgatan 1

Arlandastad , Arlandastad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 129 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Funktionell lager-/verkstadsbyggnad med inhägnade uppställningsytor i Arlandstad med närhet till E4:an och Arlanda Flygplats.

En funktionell lager-/verkstadslokal som även lämpar sig bra för lättare produktion. Fastigheten är belägen i ett lättillgängligt läge i Arlandastad som är beläget längs med E4:an i norra Stor-Stockholm. 

Uthyrningsobjektet utgörs av hela fastigheten som byggnaden är belägen inom vilket inkluderar fastighetens samtliga uppställnings-, ranger- och utomhusytor. Hela fastigheten är inhängad med staket med grind på både fastighetens fram- och baksida. Utöver den uppställningsyta som redan är hårdgjord finns det inom fastigheten möjlighet att iordningsställa ytterligare cirka 1 700 m² hårdgjord uppställningsyta, ytan utgörs idag av en skogsdunge. 

Lager-/verkstadsytan om 1 921 m² är belägen i markplan med in- och utlastning via fyra markportar belägna på byggnadens fram-, bak- och kortsida. Takhöjden är cirka 5 meter.

Kontors-/personalutrymmen om 208 m² utgörs av kontor, kök, omklädningsrum, dusch, bastu och toaletter. 

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten kommer att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad iDrift.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 1 921
Kontor 208

Ytbeskrivning

Flexibla lager-/verkstadsytor i ett plan med fyra markportar. Ytorna lämpar sig bra för lager, verkstad eller lättare produktionsverksamhet. Kontors- och personalutrymmen belägna på markplan. Ytor som utgörs av kontor, kök, omklädningsrum med dusch, bastu samt toaletter.

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
Terrass
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sigtuna Märsta 11:11

Byggår:

1980

Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Uppvärmning:

Bergvärme

Lokalen kan nås via:

Lager-/verkstad nås via fyra markportar

Ventilation:

FTX

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter inom fastigheten

Generatorgatan 1