Brämhultsvägen 4

Borås , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

30 - 200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Möjlighet att hyra in dig i lokal för skönhets- eller tandvårdsverksamhet

Välkommen till Brämhultsvägen 4!

Här har du som skönhetsaktör eller tandläkare möjlighet att hyra in dig på renoverade fina ytor i en lokal som delas med annan skönhetsverksamhet. 

Möjligt med en snabb och smidig inflytt då du som hyresgäst flyttar in i en fullt utrustad lokal då all utrustning i form av tandläkarstol och skönhetssängar och annan teknik redan finns. Lokalen har kök och pausyta för personal och två toaletter, varav en är utrustad med en dusch, för att säkerställa att din personal och kunder alltid har tillgång till rena och fräscha faciliteter.

Oavsett vilken verksamhet du vill driva, så kommer denna lokal att passa dina behov. Det är också möjligt att använda lokalen som kontor för en företagsverksamhet. Den stora öppna ytan kan enkelt anpassas till att rymma flera arbetsstationer och konferensrum. Den fräscha och nyrenoverade interiören gör det enkelt att skapa en professionell och välkomnande miljö för både anställda och kunder.

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 30 200

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Reception
Skyltfönster
Telefonbås
WC

Omgivning

Omgivning/natur:

Bostadsområde ett stenkast från centrala Borås. Och inte alls långt från lokalen finns Annelundsparken där mysiga lunchpromenader kan avnjutas

Företag i närheten:

Du som hyresgäst delar lokalen med Borås Beauty Center, andra företag i området är bland annat Glow Beauty Salong, Hyresgästföreningen, Villastadens frisersalong, L Nails, m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns utanför lokalen

Närservice:

I området finns det lunchrestauranger, caféverksamheter, frisörer, nagelsalong, blombutik, mm.

Kommunikationer

Busshållplatsen Bäckängsskolan ligger ett stenkast från lokalen där busslinjerna 1, 3, 5 och 8 trafikerar området
Brämhultsvägen 4

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner