Silkesvägen 19

Hornaryd , Värnamo
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 000 m²

Hyra

Kontakta ansvarig uthyrare för mer information.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Högklassig industrifastighet med optimalt läge och flexibilitet för din verksamhet.

Den här industrifastigheten utgör en utmärkt möjlighet för företag som söker en strategiskt belägen och välskött fastighet med närhet till både riksväg 27 och E4. Anpassad för tung industri och verksamhet beroende av höglager är detta en fastighet i utmärkt skick och har potential att möta en mångfald av företagsbehov.

Tre välplacerade lastportar garanterar en smidig in- och utlastning av gods och bidrar till en funktionell verksamhet. Här finns också utrymme för cirka tio kontorsplatser som ger möjlighet till effektiv administration, konferensutrymmen för möten och samarbete, en köksanläggning för arbetspauser och omklädningsrum för personalens komfort.

Ett betydande tillgång är närvaron av högspänningsledning, vilket möjliggör flexibel användning och utrustning för företag som kräver kraftintensiva processer. 

Här finns även möjlighet att hyresgästanpassa lokalerna efter era  verksamhetsbehov i samråd med fastighetsägaren. Detta skapar en bra möjlighet för företag som vill anpassa sitt arbetsutrymme och utrustning för att maximera effektiviteten och produktiviteten.

Ytor

  • Total yta:

    3000 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Serverrum
Skyltläge
Verkstad
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Hyresinformation:

Kontakta ansvarig uthyrare för mer information.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

SKRÄDDAREN 6

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgivningen omges mestadels utav handel, kontor och industri men ligger också i direkt anslutning till bostadsområdet Mossle.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns goda parkeringsmöjligheter på framsidan för medarbetare och besökare.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i industriområdet Hornaryd i Värnamo och är omgiven av kommersiella, kontors- och industriområden. Den har en strategisk placering nära Halmstadvägen, vilket gör det bekvämt att nå och lämna fastigheten, och det finns även en busshållplats i omedelbar närhet. För alla övriga servicebehov finns Värnamo centrum bara 2,5 kilometer bort.
Silkesvägen 19