Rörkullsvägen 7

Söndrums industriområde , Halmstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Hyra

994 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt
Ljus och trivsam kontorslokal om 180 kvm som är bra planerad med tre enskilda kontorsrum samt öppet kontorslandskap/showroom, tillgång till ljusrum/uteplats med ljusinsläpp från takfönster som även bidrar till fint ljusinsläpp i lokalen. Kök med med öppet samspel med kontorslandskapet, toalett samt förråd. Läget är optimalt och lätttillgängligt med bra parkeringsmöjligheter i anslutning till lokalen i ett område med flertal företag, lunchrestaurang runt hörnet gör vardagen smidig. Välkomna!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 180 994

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

994

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Ljus och öppen kontorslokal som är uppdelad med tre kontorsrum samt öppen yta lämplig till kontorslandskap, showroom beroende på vilken verksamhet du bedriver. Från det öppna landskapet får du även tillgång till ljusrum som även skapar fint ljusinsläpp i lokalen. Mindre kök med öppet samspel med kontorslandskapet, toalett och förråd. Lokalen ligger med bra läge i området med flertal parkeringar i anslutning till lokalen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Söndrums industriområde och flygstaden är ett växande handelsområde vid flygplatsen väster om Halmstad centrum. Förbindelserna hit är goda och man hittar här idag systembolag, stormarknader, butiker främst inom hus och hem, sport och fritid, men även mode, elektronik och skönhet. Här finns ett flertal större företag inom olika sektorer som t ex restaurang, bil, hälsa, samt även en återvinningscentral, bilprovning och bensinmack. Granne med Flygstaden hittar vi Halmstad City Airport som totalrenoverats med en ny modern terminalbyggnad. Terminalbyggnaden har designats i form av en vit flygplansvinge och härifrån avgår dagligen flyg till främst Stockholm. På senare år har en satsning även gjorts på charterresor med direktflyg från Halmstad!

Rörkullsvägen 7