Rörkullsvägen 7

Söndrums industriområde , Halmstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

613 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt
Rymlig och lätttillgäglig kontorslokal om 613 kvm fördelat på två plan i Söndrums industriområde. Bra skyltläge, lätt att parkera för personal och besökare i ett företagstätt område med olika verksamheter. Lokalen är uppdelad med flertal kontorsrum i dag med möjlighet att anpassa lokalen för just din verksamhet. Välkommen!

Ytor

  • Total yta:

    613 m2

Utförande

Planlösning:

Ljust kontorsplan med flertal kontorsrum, från baksidan når man lageryta via port med direkt anslutning till lokalen. Kök med matplats , trappa och hiss till övre plan med kontorsrum. Lokalen är något eftersatt så anpassning enligt överenskommelse är möjlig för just din verksamhet.

Omgivning

Kommunikationer

Söndrums industriområde och flygstaden är ett växande handelsområde vid flygplatsen väster om Halmstad centrum. Förbindelserna hit är goda och man hittar här idag systembolag, stormarknader, butiker främst inom hus och hem, sport och fritid, men även mode, elektronik och skönhet. Här finns ett flertal större företag inom olika sektorer som t ex restaurang, bil, hälsa, samt även en återvinningscentral, bilprovning och bensinmack. Granne med Flygstaden hittar vi Halmstad City Airport som totalrenoverats med en ny modern terminalbyggnad. Terminalbyggnaden har designats i form av en vit flygplansvinge och härifrån avgår dagligen flyg till främst Stockholm. På senare år har en satsning även gjorts på charterresor med direktflyg från Halmstad!
Rörkullsvägen 7