Fyristorg 6

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

90 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nu finns en mycket effektiv och central lokal i det vackra huset Gamla gillet.

Nu finns en mycket effektiv och central lokal i det vackra huset Gamla gillet. Kontoret om ca 90 kvm är ett mycket trevligt kontor med rum i varierande storlek och fönster i flera väderstreck som ger ett bra ljus i lokalen. Läget är perfekt på Fyristorg med direkt närhet till centrum samt nära mycket bra kommunikationer. Här har du fina promenadstråk längs Fyrisån men även de gamla anrika kvarteren kring Domkyrkan. Det finns bra lunchställen på torget och även i Saluhallen och längs Drottninggatan. Kontakta mäklaren Pernilla Persson för mer information och visning! Välkommen!

Ytor

  • Total yta:

    90 m2

Utförande

Planlösning:

Lokalen om ca 90 kvm ligger i en äldre fastighet med det tidstypiska detaljerna bevarade. Här erbjuds en egen entré från trapphuset med ingång till ett litet omklädningsrum samt WC med dusch. Vidare in i lokalen erbjuds flera rum i varierande storlek med fönster i tre värdersträck som ger ett bra ljusinsläpp . Det finns möjlighet till pentry i korridoren utanför rummen. Det går även att återställa lokalen till en mer öppen planlösning, se bifogade ritningar.

Omgivning

Företag i närheten:

Det centrala läget erbjuder ett generöst utbud av service med caféer, lunchrestauranger, butiker mm.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bussar som trafikerar omkringliggande gator samt ett stenkast från Stora Torget där flertalet busslinjer passerar. Ca 10 minuters promenad till stationsområdet, Uppsala Entré, navet för alla buss- och tågtrafik i länet.
Fyristorg 6