Valhallavägen 117N

Östermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 355 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till ett extraordinärt kontor, där historisk charm möter modern elegans. Här kan ni hyra ett möblerat kontor med snabb inflytt.

Lokalen, belägen i ett magnifikt historiskt hus med imponerande arkitektoniska detaljer, har genomgått en omsorgsfull renovering för att förena tradition med modern effektivitet och stil. Den imponerande takhöjden skapar en känsla av rymd och luftighet, med noggrant utvalda ytskikt och designelement som kompletterar husets unika karaktär. Genom att balansera moderna material och stilrena detaljer skapas en harmonisk kontrast till den historiska bakgrunden, vilket resulterar i en behaglig arbetsmiljö som förenar det gamla och det nya på ett subtilt sätt.

Lokalen erbjuder en mix av rumsindelade kontor och öppet kontorslandskap, samt mötesrum i olika storlekar. Möjligheten att behålla nuvarande möbler speciellt utformade för lokalen och dess planlösning finns tillgänglig. Inflyttning är möjlig med snabbt övertagande av befintligt hyresavtal.

Välkomna att utforska denna unika arbetsplats!

Övrig information

Övrigt:

Möjligt tillträde 3 månader efter avtalstecknande.

Ytor

  • Total yta:

    1355 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Gym
Kök/pentry
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

1877

Våningsplan:

6

Teknisk information

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja

Närservice:

5 minuters promenad till Fältöversten där det finns fleratlet butiker, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Närhet till Stadions tunnelbanestation samt innerstadsbussarna 1 och 4. Även gångavstånd till Östra station och roslagsbanan.
Valhallavägen 117N