Skogängsvägen 55

Spånga , Spånga
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 450 m²

Hyra

1 490 kr/m²/år

Tillträde

2024-07-01

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Unik Möjlighet: Lager/Industrilokal med Kontor Nära Spånga Station

Upptäck denna exceptionella möjlighet att etablera din verksamhet i vår fastighet endast ett stenkast från Spånga station. Denna välplanerade fastighet har allt du behöver för att effektivt driva både kontors- och lagerverksamhet.

Egenskaper:

  • Kontorsdel: Imponerande 400 m2 kontorsyta, utbyggd med moderna faciliteter år 1990. Skapa en inspirerande arbetsmiljö för ditt team och möt kunder i professionella och bekväma lokaler.

  • Verkstad/Lager: Omfattande 1050 m2 verkstad/lagerutrymme som möjliggör smidig och effektiv logistikhantering. Idealiskt för företag som behöver generösa lagerytor eller produktionsutrymme.

  • Lastkaj: En direkt ansluten lastkaj gör godstransport och logistikhantering till en enkel och bekväm process.

  • Tomt: En imponerande tomt på 2,876 m2 ger gott om utrymme för framtida expansionsmöjligheter och möjliggör problemfri manövrering för lastbilar.

  • Läge: Beläget i ett eftertraktat nyproduktionsområde med närhet till bostäder och endast ett stenkast från Spånga station. Ett strategiskt läge för att möta kunders och leverantörers behov.

Övrig information

Övrigt:

Fördelar: Flexibilitet: Anpassa lokalen efter ditt företags unika behov och väx med utrymmet. Logistikoptimering: Med direktåtkomst till lastkajen och generösa lagerutrymmen är denna fastighet idealisk för effektiv logistik och distributionsverksamhet. Professionellt Kontor: Kontoret erbjuder en produktiv arbetsmiljö och ger ett professionellt intryck för både anställda och besökare. Missa inte chansen att skapa framgång för din verksamhet i denna välutrustade fastighet. Kontakta oss nu för att boka en visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 400
Industri & verkstad 1 050

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lastkaj
Lastport
Parkering
Verkstad
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-07-01. Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

1490

Utförande

Fastighetsbeteckning:

GUNHILD 3

Skogängsvägen 55