Voltgatan 22

Arlanda stad , Arlandastad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

360 - 4 350 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Unik möjlighet att skräddarsy din nästa industrilokal i Arlandastad med närhet till E4, Stockholm och Arlanda Flygplats! Hyr från 180 kvm och uppåt.

Välkommen till Voltgatan 22, där fastighetsägaren bygger en toppmodern lager- och industrifastighet med flexibla storlekar för att möta dina exakta behov. Här är vad du behöver veta om denna spännande nyproduktion:

Läge: Voltgatan 22 ligger i expansiva Arlandastad, en plats som är idealisk för företag som vill vara i närheten av transportnätverk och samtidigt njuta av en växande affärsmiljö. Med endast 2 minuters avstånd till E4 har du omedelbar tillgång till nationella och internationella vägar, vilket gör logistik och distribution till en bris. Dessutom är Arlanda flygplats bara en kort bilresa bort, vilket är idealiskt för företag med behov av flyg- och frakttjänster.

Flexibla storlekar: Denna imponerande fastighet erbjuder en rad olika storlekar för att möta dina behov. Oavsett om du behöver 180 kvm, 360 kvm, 720 kvm, 1080 kvm eller upp till 4300 kvm, har vi den perfekta lösningen för din verksamhet. Detta gör det enkelt att anpassa lokalen efter din verksamhets krav och expansionstakt. Kontor och personalytor placeras praktiskt på entresolplan.

Inflyttning: Planerad inflyttning är under andra kvartalet 2024. Det ger dig tillräckligt med tid att förbereda din verksamhet och se fram emot den spännande möjligheten att flytta in i en modern och anpassad arbetsmiljö.

Påverka planlösningen: Det bästa med denna nyproduktion är att du har möjlighet att påverka planlösningen och utförandet. Din vision kan bli verklighet här, och vårt team är redo att arbeta med dig för att skräddarsy lokalen så att den passar dina exakta krav.

Ge din verksamhet en konkurrensfördel med en modern och effektiv lager- och industrifastighet i Arlandastad, med närhet till E4:an och Arlanda flygplats. Kontakta oss idag för mer information och för att diskutera hur du kan skapa den perfekta arbetsplatsen för din verksamhet på Voltgatan 22. Det är en möjlighet du inte vill missa!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 360 4 350

Ytbeskrivning

Nyproduktion av industrifastighet med modern standard. Lager och industri i bottenplan med angöring via port i markplan. Kontor, personalytor och eventuellt plocklager m.m. placeras på övre plan.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Parkering
Reception
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
Verkstad
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Byggår:

2024

Planlösning:

Bottenplan ca 2350 kvm samt övre plan/entresol om ca 1200kvm. Kan delas från 180 kvm alt. 360 kvm i bv + 90 kvm alt. 180 kvm entresol. Ytan kan sedan utökas i steg om 180 kvm.

Teknisk information

Takhöjd:

9 m

Lokalen kan nås via:

E4, pendeltåg, buss.

Omgivning

Företag i närheten:

Volvo Last & Buss, Additro Logistics, Veddestagruppen, UPS, Cramo, ÖoB, Bilprovning, ABS Wheels.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns utanför fastigheten.

Närservice:

Restauranger, butiker.

Skyltläge:

Voltgatan har mycket trafik och ligger centralt i området.

Vägbeskrivning:

E4

Kommunikationer

Pendeltåg, buss.
Voltgatan 22