Klangfärgsgatan 16

Grimmered , VÄSTRA FRÖLUNDA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

855 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Ledig kontorslokal i fint skick i Grimmered

Kontorslokal i mycket fint skick finns nu ledig för omgående inflyttning i populära Grimmered. Det finns även att tillhörande större lager till lokalen. Kontakta oss gärna för en visning av denna fina lokal.

Ytor

  • Total yta:

    855 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Byggår:

1974

Planlösning:

Lokalen består av 305 kvm kontor samt 550 kvm tillhörande lager. Möblerna på bilderna i annonsen ingår i en styling och går att köpa loss om man så önskar.

Omgivning

Omgivning/natur:

Industribyn ligger strax bredvid Grimmereds bostadsområde och Fiskebäcksmotet. Även Slottsberget och Ruddalen finns i närheten. 1974 invigdes de första husen i Grimmereds Industriby i Frölunda. Syftet var att underlätta och uppmuntra företagsetablering i stadsdelen. I dag finns det en mix av företag i området, allt från verksamheter inom reklam, utbildning och måleri till fastighetsservice, båtrenovering och plåtslageri.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Besöksparkering finns utanför lokalen.

Närservice:

I industribyn och närområdet ligger flera butiker. En kort bil- eller bussresa bort finns Frölunda torg med caféer, restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

I höjd med Grimmereds Industriby ligger Fiskebäcksmotet som svänger av från Västerleden. Även busslinjerna 20, 90, 91 och 97 stannar vid Klangfärgsgatan. Det är enkelt att ta sig med bil till platsen och det finns både gästparkeringar och egen parkeringsplats.
Klangfärgsgatan 16

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag inom Göteborgs Stad. Vi äger och förvaltar många av husen som är karaktäristiska för staden som till exempel Feskekôrka, Konserthuset, Gamla Ullevi och Stora Teatern. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till cirka 300 byggnader om drygt 670 000 kvadratmeter. Vi erbjuder ändamålsenliga lokaler till små och medelstora företag inom både offentlig och privat sektor. Våra kunder finns inom en mängd olika verksamheter, från kultur-och utbildningsinstitutioner till småföretag. Som hyresvärd vill vi vara en långsiktig partner med god service och lyhördhet för ditt företags behov.

Higab

Box 5104

402 23 Göteborg

www.higab.se

Fler annonser från Higab