Ekebergsvägen 17

Getinge , Getinge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 m²

Hyra

550 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt
Anpassningsbar lokal för lager/verkstad/produktion. Lokalen är totalt om 600 kvm som går att dela upp om 200 kvm för verkstad/produktion, toalett, kontor och pentry varav 400 kvm kan nyttjas som lager. Lokalen är utrustad med traverser för er som har behov av detta i er verksamhet. Lokalen når man från två håll, framsida med entrédörr och baksida med högport 5x4,5 m samt vanlig dörr via praktisk lastkaj. Fastigheten är lättillgänglig med sitt läge i Getinge industriområde, nära alla bekvämligheter och logistik utmed motorvägen E6. Välkomna!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 600 550

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

550

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Öppen lokalyta som du når via entrédörr på framsidan. Denna lokalyta om ca 200 kvm har nyttjats som verkstad/tillverkning med travers i tak. Kontor med pentry och wc om ca 20 kvm totalt. Den stora lokalen når du via lastkaj på baksidan via port 5X4,5 m eller den vanliga entrédörren . Den stora lokalytan om 400 kvm har på senare tid varit lageryta, även denna yta med travers i tak. Man kan hyra hela lokalen eller om man bara önskar lager om 400 kvm eller bara verkstadsdelen om 200 kvm. Välkommen med din förfrågan!

Omgivning

Omgivning/natur:

Redan på 1100-talet upptäckte man skönheten i Getinge - ett litet samhälle mellan hav och skog, vackert beläget i Suseåns dalgång. Här slog man sig ned, byggde en kyrka och en by kring den. Första skolan byggdes senare 1848 och idag heter ortens skola Getingeskolan, en stor skola som rymmer allt från för-skoleklasselever till nior. Med omedelbar närhet till gymnastik-hall, idrottsplats och ett utomhusbad är skolan en del av navet i samhällets kärna. I och kring Getinge finner du en mängd företag och butiker. Bland annat finner du här en bensinmack, bibliotek, pizzeria, livsmedelsbutik, frisörer, blomsteraffär, bank, butiker, folktand-vård, vårdcentral och apotek mm. Största arbetsgivare på orten är annars Getinge Group, världsledande tillverkare av medicin-teknisk utrustning. Getinge AB är börsnoterat på Stockholms-börsen sedan 1993. Samhället har ett rikt föreningsliv och som boende på orten har man tillgång till allt från gymnastik till bowling. Vill man inte bada i det fina Getingebadet har man inte mer än 8 km till Ste-ninges mysiga stränder och restauranger. Närheten till E6:an gör det också lätt att ta sig till närbelägna städer som Halmstad och Falkenberg. Och för den som vill åka på utflykt skall vi inte glömma närheten till Mostorpsgård alldeles runt hörnet eller intilliggande Slöinge med än mer närproducerat kött från Gud-mundsgården, som också håller gårdscafé och catering, Solha-gas bröd och Siaglassfabriken därifrån man med lätthet fyller frysen med allehanda läckra smaker! Getinge har en aktiv samhällsförening som ger ut en samhälls-tidning och håller en väl uppdaterad hemsida. Här finner du mycket matnyttig information - www.getinge.nu. Bland hittar du här en tydlig kalender där man lätt får en överblick över allt som händer på orten och ett forum där du kan få kontakt med övriga i samhället.

Ekebergsvägen 17