Fersens väg 9

Centrum , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

880 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Nu finns en unik möjlighet att hyra hela plan fyra i vackra gamla Sockerbolagets fastighet vid Operan i Malmö. Här ges ett kontor med charmiga äldre detaljer såsom marmorgolv, fiskbensparkett, pelare och en vacker samlingssal som ger fina gemensamma ytor tillsammans med pentry och matsal/konferens. Kontors-/mötesrummen har generöst ljusinsläpp och är i varieande storlek. Det finns hiss från markplan. Möjlighet finns att ändra planlösning och anpassa lokalen efter ert företags behov. Förmånlig hyresnivå om 1 700 kr/kvm i befintligt skick. Precis intill Operan och med promenadavstånd till Triangeln Station ligger denna fastighet med en lång och välkänd historia. Huset byggdes för Sockerbolaget i början av 1900-talet och huserar idag som kontor åt flertal företag. Området har en blandning av bostäder, kontor, handel och nöje. Fastigheten ligger med få minuters promenad till tågstationen vid Triangeln samt finns hållplats för stadsbussarna alldeles utanför.

Ytor

  • Total yta:

    880 m2

Utförande

Våningsplan:

4 av 5

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Stort utbud av service erbjuds i närområdet. På parallellgatorna finns lunchställen och caféer. En kort promenad bort finns Davidshallstorg med restauranger på rad. Inom 5 min promenadavstånd finns Triangelns köpcentrum med stort utbud av handel, livsmedelsbutik, apotek, restauranger och mycket mer.

Kommunikationer

Precis utanför fastigheten finns busshållplats för stadsbuss och regionbuss. Fler busslinjer stannar utanför Citytunnelns station Triangeln som ligger med 5 minuters promenad bort. Härifrån avgår även tåg med flera avgångar till/från resten av Skåne och Sverige. För bilpendlaren finns parkering på anvisade gatuplatser samt i parkeringshus på gångavstånd.
Fersens väg 9

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor