Husbyvägen 23

Borensberg , Borensberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

96 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Välkommen till Husbyvägen 23! Butikslokal med Toppläge i Borensberg.

Välkommen till denna butikslokal med ett mycket bra gavelläge med god synlighet för förbipasserande på Husbyvägen 23 i Borensberg - Den lilla sjöstaden vid Göta Kanal.

Lokalen har en lättillgänglig placering med goda parkeringsmöjligheter och är belägen nedanför Björkhällakyrkan, och högst upp på Husbyvägens gågata genom den centrala delan av Borensberg. Denna lokal har även skyltfönster mot två håll vilket ger en god synlighet.

Den öppna planlösningen erbjuder flexibilitet för en rad olika verksamheter, med tillgängligt personalutrymme och eventuella möjligheter till extra lagerutrymme.

Dra nytta av lokalen för att etablera din näringsverksamhet i ett område med livlig kundtrafik och ett rikt serviceutbud.

Övrig information

Övrigt:

Borensberg, som ligger intill sjön Boren, kallas för den lilla sjöstaden och är en drygt 700 år gammal ort. Här finns bl a en av Göta kanals två handdrivna slussar som byggdes redan år 1820. Bostadsstiftelsen Platen är ett stort företag i förhållande till Motalas storlek. Vi är en viktig aktör på den lokala hyresmarknaden och har drygt 20 % av ortens befolkning boende hos oss. Vår affärsidé är att erbjuda lägenheter för alla generationer, på ett hållbart och ett klimatsmart sätt.

Ytor

  • Total yta:

    96 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltfönster
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Life Tandvård, Prylar & Ting, RAMmakaren Städservice i Borensberg, Hos Malin - Medicinsk Fotvård,

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns.

Närservice:

Borensbergs Pizzeria, Pizzeria Napoli, Ica Supermarket, Östenssons hemköp.

Skyltläge:

Mycket bra läge.

Kommunikationer

Kollektivtrafik.
Husbyvägen 23