Kanalgatan 38, Stationsgatan 1

Centrum , Skellefteå
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

148 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Din framtida butik – Centralt i Galleria Vintergatan

Nu har du chansen att förverkliga dina planer i vår fantastiskt belägna butikslokal i Galleria Vintergatan. Här får du möjligheten att forma och utveckla ditt koncept i en aktiv och högt besökt galleria. Lokalen är strategiskt placerad mitt i Galleria Vintergatan, vilket ger dig en unik exponering och tillgänglighet. Oavsett om du är i detaljhandeln, mode, eller någon annan bransch, kommer denna butikslokal att vara en värdefull tillgång för din verksamhet. Tveka inte - kontakta oss för en visning.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten har en byggnad som inrymmer butikslokaler.

Ytor

  • Total yta:

    148 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett stenkast från torget ligger Skellefteås kreativa hub med det vackra kulturhuset Sara som en träjuvel i stadskronan. Kringliggande fastigheter inrymmer såväl restauranger och uteliv som kreativa företag och mysiga bostäder. Kring stans vackraste park och ner mot Skellefteälven hittar du lugnet i händelsernas centrum. Här är känslan social och gemytlig med gemenskap, grönska och stadspuls blandat med avslappning och skönt häng.

Närservice:

I Skellefteå finns ett brett serviceutbud och du har nära till allt. Här finns allt från kultur, restauranger, caféer, butiker samt livsmedelsbutiker till sjukhus och vårdinrättningar. Det finns också universitet, gymnasium och grund- och förskola samt anläggningar för sport och aktiviteter.

Kommunikationer

Mitt i smeten i ett pulserande handels- och hotelldistrikt har du nära till precis allt. Du promenerar lätt till stans många restauranger och breda utbud av butiker. Resecentrum för tåg och lokal – och flygbussar ligger endast någon minuts promenad bort. Till Skellefteå Airport är det 2 mil.
Kanalgatan 38, Stationsgatan 1

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Nygatan 42

931 39 Skellefteå

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB