Ölltorps Industriområde 3

Herrljunga , Herrljunga
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 344 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
Trevlig nybyggd lokal. Det finns många användningsområden. Total yta 1344 m2 varav 60 m2 är ett entresol med omklädningsrum och toaletter på nedre plan. Möjlighet till ett par kontorsplatser på plan två. Gjuten betongplatta i hela lokalen. Lokalen är försedd med två stycken elektriska industriportar Bra ventilationssystem samt värmesystem med möjlighet till kyla. Hela innertaket är försett med en påkostad ljudisolering. Gott om parkeringsplatser. Vid önskemål finns möjlighet att hyra upp till 10 st kontor i angränsande byggnad med möjlighet till delad användning av lunchrum och mötesrum. Hör av er för visning.

Ytor

  • Total yta:

    1344 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Ölltorps Industriområde är en industriell zon belägen i Herrljunga kommun i Sverige. Herrljunga kommun är belägen i Västra Götalands län, i den sydvästra delen av landet. Ölltorps Industriområde är en plats där olika företag och industrier kan etablera sig för att bedriva sin verksamhet.

Ölltorps Industriområde 3

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor