Klosterängsvägen 11A

Lund , Lund
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 1 500 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Fräscha nybyggda lokaler på strategiskt läge i Lund med närhet till nya Brunnshög och Medicon Village!

Nu finns det möjlighet att hyra denna nya kontorsbyggnad i två plan med stor receptionsyta, ett stort konferensrum/utbildningssal, mindre konferensrum samt mindre kontorsrum. På baksidan av lokalen finns det byggrätt på ytterligare 500 kvm, vilket kan byggas till lager eller ytterligare kontorsyta. Här har du möjlighet att vara med och anpassa lokalerna så att de passar dig verksamhet!

Byggnaden ligger på strategiskt bra läge med närhet till både E6 och E22. Här erbjuds stora, öppna och ljusa ytor i kombination av flertal cellkontor.

Klosterängsvägen ligger mellan nya Brunnshög och Ideon. Området erbjuder en fantastisk kombination av entreprenörskap och innovation, här sitter några av regionens ledande företag. Forskningsanläggningarna ESS och MAX IV skapar en internationell atmosfär som förstärks ytterligare av etableringen av flera multinationella företag i området. I Brunnshög växer en spännande ny stadsdel fram med en bred mix av kontor, bostäder, handel och anläggningar för forskning och utveckling. Allt blir inbäddat i grönskande parker. 

Området erbjuder även ett fantastiskt pendlingsläge med den nya spårvägen mellan Lund C och ESS som passerar cirka 65% av Lunds alla arbetsplatser. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 500 1 000
Lager & logistik 500

Bekvämligheter

Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Reception
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Företag i närheten:

Veolia, Cramo, Willys, MAX IV Laboratory, ESS, Ideon, Elite hotel, Lidl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Tillhörande parkering finns på fastigheten

Närservice:

Willys i närheten.

Skyltläge:

Bra!

Kommunikationer

Regionsbussar och lokalbussar finns i närheten. För dig som transporterar dig med bil ligger påfarten till E22:an bara ett stenkast bort, det är även enkelt att ta sig ut till E6:an.
Klosterängsvägen 11A

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner