Sveavägen 52

Norrmalm , STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

684 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Välkommen till en unik lokal för showroom/butik med kontorsdel!

Välkommen till en unik lokal för showroom/butik med kontorsdel. Lokalen är i ett mycket fint skick med vackra välvda fönster ut mot gatan. Butiken är på entréplan och kontoret ligger en våning upp. Lokalen är tillgänglig nu. Butiksdel ca 421 kvm, kontor ca 263 kvm. Kontakta oss för mer information eller för visning!

Ytor

  • Total yta:

    684 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Moraset 2

Byggår:

1920

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett av Stockholms mest spännande områden. Mycket av det som just nu händer, händer mellan Stadsbiblioteket och Sveavägen/Kungsgatan Här, granne med etablerade institutioner som Bonnierförlagen, Dansens Hus och Handelshögskolan har några av de största stjärnorna i den digitala ekonomin etablerat sig. Med Handels i ena änden, och SPACE i den andra, har området blivit en samlingsplats för unga nystartade företag. Detta har bidragit till att butiker och nöjesliv uppstått som matchar den kreativa livsstilen. På promenadavstånd Inom någon minuts promenadavstånd ligger Hötorgets tunnelbana.

Närservice:

Hyresgäster hos Bonnier Fastigheter har förmånen att nyttja våra Business Center i Stockholm och Uppsala. Där erbjuder vi en hållbar och flexibel lösning med tillfälliga arbets- och mötesplatser i inspirerande miljöer. Läs gärna mer på www.bonnierfastigheter.se.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt är det svårt att hitta en mer dynamisk adress. En station från T-Centralen eller varför inte en skön morgonpromenad från Odenplan, där nya Citybanan erbjuder snabba kommunikationer även för de som inte lever innanför tullarna.
Sveavägen 52