Valthornsvägen 7

Gottsunda Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

7 - 30 m²

Hyra

Hyra fås på förfrågan

Tillträde

Flexibla avtalslängder

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Välkommen till ditt nya kontor med fri parkering och bussar precis utanför porten! Generöst utbud av service, restauranger och butiker i fastigheten.

Välkommen till Gottsunda Kontorshotell & Coworking!

Vilken plats och hyresvärd du väljer kan göra stor skillnad för dig och ditt företag. Genom att flytta in på Gottsunda Kontorshotell & Coworking blir du en del av ett sammanhang med stor fokus på utveckling och samarbete.

Ta chansen att flytta in i fina lokaler och slipp höga investeringskostnader när ditt företag startar eller växer. Ge dina kunder ett professionellt intryck med ett nybyggt och snyggt inrett kontor. Låt dig och ditt företag öka produktiviteteten genom att arbeta på en motiverande och inspirerande arbetsplats.

Hos oss får du inte bara kontorsgrannar, utan du blir även granne med ett köpcentrum, ett kulturhus och offentlig service. Här finns allt du behöver för ett bekvämt och utvecklande affärs- och arbetsliv!

Du, dina anställda eller dina besökare kan hoppa av bussen, parkera bilen eller cykeln precis utanför porten och ta hissen hela vägen upp till ert nya kontor.

Här uppe på plan fem finns allt du behöver för att få ut det mesta av dagen. Vi ser till att kaffeautomaten är påfylld och att skrivaren är uppkopplad och du fokuserar på det du gör bäst!

Självklart finns det även kostnadsfria mötesrum du kan boka, samtalsrum för drop in och tillgänglighetsanpassade entréer och toaletter.

Ett lite bekvämare sätt att jobba helt enkelt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 7 30

Ytbeskrivning

På Gottsunda Kontorshotell & Coworking har du möjlighet att hyra ett eget låsbart rum för 1-4 personer samtidigt som du har tillgång till gemensamma mötesrum, pentryn, matplatser och loungemöbler. Självklart finns även möjlighet att hyra eget skrivbord i öppet landskap för dig som vill få ut maximalt av de sociala kontakter som erbjuds på ett kontorshotell!

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Gym
Kemtvätt
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Telefonbås
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Flexibla avtalslängder

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Hyra fås på förfrågan

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gottsunda 34:9

Byggår:

2020

Våningsplan:

5 av 6

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Dina närmsta grannar på Gottsunda Kontorshotell & Coworking är allt från privata konsultbolag, utvecklare inom tech till stora ideella organisationer. I samma byggnad ligger det inte bara flera trevliga restauranger för ditt lunchmöte utan även ICA, Willys, Systembolaget, Normal, två apotek , Folktandvården, vårdcentral, bibliotek, Gottsundabadet mfl. Läs mer om vårt generösa serviceutbud på gottsundacentrum.se

Parkeringsmöjligheter/garage:

Tre timmars fri parkering, därefter 5kr per timme. Garageplatser kan hyras i mån av plats.

Närservice:

I samma byggnad ligger det inte bara flera trevliga restauranger för ditt lunchmöte utan även ICA, Willys, Systembolaget, Normal, två apotek , Folktandvården, vårdcentral, bibliotek, Gottsundabadet mfl. Läs mer om vårt generösa serviceutbud på gottsundacentrum.se

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med busslinjerna 3,4,7,11,31 samt fri parkering i tre timmar. Fina förbindelser finns även via cykelvägar.
Valthornsvägen 7