Rönnowsgatan 8

Centrala Helsingborg , Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 100 m²

Hyra

1 700 kr/m²/år. Lokalen hyrs ut i andra hand, men kan även hyras direkt av hyresvärd. Bra hyra kan erbjudas. Kontakta mäklaren för mera information.

Tillträde

Enligt ök, kan ske omgående.

Beskrivning

  • Kontor

Bra lokaler med gott om parkering. Gångavstånd till centralstation. Öppen, flexibel planlösning med bra takhöjd, ljusinsläpp och havsutsikt.

Hyr som en, eller tillsammans med plan 4, två bra lokaler med gångavstånd till centralstation, gott om parkering och med havsutsikt.


Lokalen på plan 3 är mer öppen och flexibel med bra takhöjd och stora ljusinsläpp från de gamla fönstren i fabriken.


Lokalen på plan 4 har även den öppen planlösning, där de öppna ytorna är lite mer avgränsade med mötes- och konferensrum. I tillägg finns på plan 4 ett stort teknikrum/lab med extra kyla och säkerhet.
Båda lokalerna har snabbdiskande industridiskmaskiner.


Finns tillgängligt för omgående access och tillträde eller enligt ök. Kontakta gärna mäklaren för mer detaljer och visning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 100 1 700

Ytbeskrivning

Bra lokaler med gångavstånd till centralstation och med havsutsikt. Lokalen är belägen på plan 3 med en öppen och flexibel planlösning, bra takhöjd och stora ljusinsläpp från de gamla fönstren i fabriken. Lokalen kan kombineras med lokalen på plan 4 , vilken även den har en öppen planlösning. De stora rummen är lite mer avgränsade med konferens- och mötesrum. I tillägg finns ett stort teknikrum med extra kyla och säkerhet. Båda lokalerna har snabbdiskande industridiskmaskiner. Kontakta gärna mäklaren för mer detaljer och visning.

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Ytan hyrs ut i andra hand, men vid behov av längre avtal kan ytan även hyras direkt av hyresvärden.

Tillträde:

Enligt ök, kan ske omgående.

Prisinformation:

Bra hyra kan erbjudas. Kontakta mäklaren för mera information.

Utgångshyra kr/m2/år:

1700

Hyresinformation:

Lokalen hyrs ut i andra hand, men kan även hyras direkt av hyresvärd. Bra hyra kan erbjudas. Kontakta mäklaren för mera information.

Utförande

Planlösning:

Fina, ljusa lokaler med öppen, flexibel kontorslösning, högt i tak och bra anpassat med mötesrum och sociala ytor.

Rönnowsgatan 8