Stora Nygatan 5

Gamla Stan
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

140 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Trevligt kontor högst upp huset med förmånliga hyresvillkor!

Nu finns chansen att hyra en trevlig vindslokal på fin adress i Gamla Stan! Fastigheten är placerad på en parallellgata till Västerlånggatan, således är Stora Nygatan ett lugnare stråk utan att förlora närheten till Gamla Stans puls. Lokalen är uppdelad i flertalet mindre mötesrum, konferens, arbetsytor, lounge, pentry och wc. Det finns även möjlighet att sitta och arbeta direkt ut mot fönsterna. Lokalen hyrs ut till ett förmånligt upplägg, hör av dig så berättar vi mer! Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    140 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stora Nygatan 5

Våningsplan:

4 av 4

Omgivning

Närservice:

All tänkbar service i området. Trevliga restauranger, butiker och caféer precis utanför porten. Här kan man även ta mysiga promenader runt Skeppsbron. Närhet till City och T-centralen.

Kommunikationer

T-bana: Gamla Stan Bussar: Flertalet innerstadsbussar i närheten Pendeltåg: T centralen
Stora Nygatan 5

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB