Regeringsgatan 42

CBD , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 000 - 4 400 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

2027-01-04

Beskrivning

  • Kontor

Välkommen till Stockholms nya landmärke!

Upplev en oas med oslagbart läge i hjärtat av Stockholms pulserande affärsdistrikt. Beläget vid korsningen Regeringsgatan/Mäster Samuelsgatan, erbjuder denna International Grade A fastighet en unik standard med ett omfattande utbud av service och faciliteter. I direkt anslutning finns kollektivtrafik och parkeringsmöjligheter. Stig in i en värld av sofistikation och elegans med exklusiva restauranger och butiker i fastigheten, medan stadens bästa matställen, boenden och shoppingupplevelser ligger bara ett stenkast bort.

Servicen i fastigheten inkluderar en dedikerad conciergetjänst, engagerande program för hyresgäster och en praktisk hyresgäst-app. Förhöj din upplevelse med exklusiv tillgång till en gemensam takterrass som bjuder på en hisnande 360-graders panoramautsikt över stadens silhuett. Ytterligare bekvämligheter såsom cykelparkering, duschfaciliteter och omklädningsrum med handduksservice finns till förfogande och tillfredsställer de moderna livsstilsbehoven.

Framtiden är grön och detta projekt har ett stolt åtagande för hållbarhet genom LEED v4 Platinum och WELL v2 Platinum Core-certifieringar, vilket markerar en ny standard för miljövänliga byggnader i centrala Stockholm. Hyr ditt kontor här och gå i spetsen för en grönare, friskare och mer hållbar framtid samtidigt som du njuter av arbetslivet i sin allra bästa form.

Här erbjuds två tillgängliga plan: plan 8 och plan 9 vilka är de två översta våningsplanen i fastigheten. Dessa kan hyras separat eller i kombination. Se detaljerna nedan för mer information. Tillträde kan ske Q1/Q2 2027.

Varmt välkommen till oss på Avanti för mer information eller bokning av visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 2 000 4 400

Ytbeskrivning

Plan 8 - 2400 kvm Plan 9 - 2000 kvm Planen hyrs ut separat alt. tillsammans

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Lasthiss
Omklädningsrum
Reception
Skyltfönster
Terrass
Tvättservice
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2027-01-04. Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hästen 21

Byggår:

2026

Våningsplan:

9 av 9

Teknisk information

Takhöjd:

3 m

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Nordea, Nordic Capital, Delphi med flera

Kommunikationer

Gångavstånd till T-Centralen och Stockholm City med anslutning till tunnelbanan, spårvagn, pendeltåg och regionala tåg.
Regeringsgatan 42