Greta Garbos väg 13

Solna , Solna
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

344 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

344 kvm kontor i Historiska Filmstaden!

Lokalen är belägen i Gamla Filmstaden som byggdes under 1920-talet. Här har över 400 filmer spelats in och däribland många svenska klassiker och kända verk av regissören Ingmar Bergman. De ståtliga byggnaderna är av stilen 20-tals klassicism efter arkitekten Ebbe Crones. Minst sagt en historisk byggnad för det svenska kulturlivet!

Nu ges en unik möjlighet att få hyra en ljus och modern kontorslokal i ny tappning i den Gamla Filmstaden. Lokalen har stora fönster som släpper in ett behagligt dagsljus och utsikt över två nyanlagda innergårdar som omger lokalen. 

Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    344 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (varm)
Kök/pentry
Omklädningsrum
Parkering
Reception
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten

Närservice:

Området erbjuder mängder av servicemöjligheter. I själva Filmstaden finns en egen restaurang som erbjuder smakliga luncher i en avkopplande miljö. I området finns ett flertal andra restauranger, mattaffär, träningsanläggningar, apotek med mera.

Kommunikationer

Centralt beläget i Solna ligger Gamla Filmstaden med tunnelbanan Näckrosen precis utanför de stilfulla byggnaderna. Från Näckrosen tar det endast 11 minuter att ta sig med tunnelbanans blåa linje till T-centralen. Vid T-centralen står både flygbussar och Arlanda Express redo för att ta dig smidigt vidare till Arlanda för era affärsresor. Med buss 515 (Odenplan – Sundbybergs station) och 156 (Danderyds Sjukhus – Solna Strand) går även snabba förbindelser till pendeltåg i Sundbyberg och Odenplan. Från byggnaden tar det bara 5 minuter med bil tills man når E4:an och mindre en kvart till Bromma flygplats. En fin cykelväg längs allén på Råsundavägen ska inte heller glömmas bort!
Greta Garbos väg 13