Katrinedalsgatan 13

Trandared , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

185 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Med hela 185 kvm att leka med har du obegränsade möjligheter att anpassa olika arbetsplatsmiljöer och skapa ett trivsamt kontor

Välkommen till din drömlokal med öppen planlösning!

Letar du efter den perfekta lokalen för ditt företag? Då har du kommit rätt. Vår rymliga lokal, omfattande hela 185 kvm, är den optimala platsen för att ta din verksamhet till nästa nivå. Låt oss guida dig genom alla möjligheter som denna plats har att erbjuda.

Lokalens höjdpunkter:

  • Öppen planlösning: Med hela 185 kvm att leka med har du obegränsade möjligheter att anpassa lokalen precis som du vill. 

  • Parkering: Aldrig mer bekymmer över var du ska parkera. I detta område finns gott om parkeringsplatser, och du har även tillgång till ett garage i fastigheten för extra bekvämlighet.

  • Utmärkta kommunikationer: Oavsett om du föredrar att ta bilen eller använda kollektivtrafik, så är kommunikationerna till denna fastighet fantastiska. Bussförbindelserna är nära och regelbundna, och motorvägar och huvudvägar är lättillgängliga.

  • Ljus och rymlig: Stora fönster släpper in massor av naturligt ljus och ger en öppen och inbjudande atmosfär. Det är den perfekta platsen att inspireras och vara produktiv.

  • Mötesrum: Om du behöver hålla möten eller träffa kunder, finns det även mötesrum tillgängliga i ett kontorshotell i fastigheten som du kan hyra efter behov.

  • Flexibilitet: Vi är öppna för att diskutera anpassningar och förbättringar för att göra lokalen precis som du önskar.

Ytor

  • Total yta:

    185 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
Restaurang

Ekonomi

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Katrinehill 7

Planlösning:

Öppen planlösning.

Omgivning

Företag i närheten:

I fastigheten finns ett kontorshotell där man har möjlighet att hyra konferensrum

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheterna är goda och fastigheten har ett garage

Skyltläge:

Fasighetens skyltläge är bra

Kommunikationer

Fastigheten ligger mycket nära riksväg 40. Därför är det mycket goda kommunikationer med bil men det går även täta bussavgångar. Vill man ta en promenad från Borås Central tar detta cirka 10 minuter.
Katrinedalsgatan 13