Transportgatan 4

Hultsfred , Hultsfred
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

40 - 700 m²

Hyra

1 200 kr/m²/år. Cirkapris.

Tillträde

2024-07-01

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Möjlighet att hyra kontorslokaler med plats för hela företaget! Hyr hela fastigheten eller var första hyresgästen när lokalen nu blir ledig.

Snart är dessa stora lokaler lediga i ett område som sällan har lediga lokaler tillgänliga! Om området ändå inte är rätt för ert företag så har fastigheten en unik möjlighet, den är flyttbar!

När man kommer in genom huvudentrén möts man av en ljus öppen sällskapsyta. Rakt fram ser man den breda trappen som leder upp till våning två. 
Till vänster finns två kontor, ett större rum samt WC. Till höger finns ett stort personalutrymme med innehållande kök. Längst bort finns ett stort rum likt den vänstra delen. 
För att komma upp till våning två använder man trappen som har en känsla av rymd tack vare takhöjden. 
Den övre våningen innehar tre större rum, ett i vardera ände och ett i mitten. Mellan dessa rum finns mindre kontor, totalt sex stycken. WC finns i båda delarna av övervåningen. 
Det genomgående temat i lokalen är ljuset tack vare de flera fönstrena som släpper in ordentligt med ljus in i kontor och större rum. 

Fastigheten/lokalerna ligger granne med riksväg 34/23. Lika snabbt som man kör ut på riksvägen kör man även över vägen och in mot Hultsfreds kärna. Direkt efter att man har korsat vägen möts man av Hultsfreds nya handelsområde som inrymmer butiker, gym, drivmedelstation, biltvätt och snart en restaurang. Varför inte ta gångvägen över bron för lite lunchpadel?
Granne med handelsområdet är Kvarteret Batteriet. Ett område som senaste tiden har utvecklats i rask takt! Någon minut senare är man inne i Hultsfreds centrum. Där finns fler butiker, restauranger och här ligger även Hultsfreds station vackert belägen intill sjön Hulingen. 

Övrig information

Övrigt:

Vanliga frågor: Har ni lokaler lediga som inte syns på Objektvision? Alla våra lediga lokaler och de lokaler som kommer att finnas tillgängliga framöver finns upplagda på Objektvision. Kan man dela upp större lokaler om man bara är intresserad av att hyra en del av en lokal? Det beror på flera faktorer och är möjligt i vissa lägen. Om du har frågor kring ändring av lokal är du välkommen att kontakta oss så tar vi en dialog därifrån. Hur lång är hyrestiden? Hyrestid bestäms utifrån överenskommelse mellan hyresgäst och hyresvärd. *Våra möblerade kontor hyrs enbart ut via korttidskontrakt. Oftast kvartalskontrakt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 40 700

Bekvämligheter

Elbilsplatser
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-07-01.

Utgångshyra kr/m2/år:

1200

Hyresinformation:

Cirkapris.

Utförande

Planlösning:

Ljusa ytor med sällskapsyta, mindre kontor och flera större rum.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Till lokalen finns flera avgiftsfria parkeringsplatser. Intill byggnaden finns även grusplan med flera parkeringsmöjligheter.

Närservice:

I byggnaden mittemot har Hultsfred lärcenter sitt eget café där det går att köpa frukost, fika och enklare luncher.

Transportgatan 4