Hälsingegatan 47

Hagastaden , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

781 m²

Hyra

3 000 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med attraktiv hyra fram till 2025-03-31 tillgänglig! Bashyra 3000 kr/kvm

Tillfälle att hyra kontorslokal i attraktiva Hagastaden med bra hyra då detta är en andrahandsuthyrning fram till 2025-03-31. Möjlighet att skriva avtal med fastighetsägaren finns. Här erbjuds en fantastisk möjlighet att hyra ett helt kontorsplan som rymmer upp till cirka 72 arbetsplatser. Lokalen har genomgått en omfattande renovering och är nu både effektiv och ljus, vilket främjar en modern och flexibel arbetsmiljö. Tack vare fönster i flera riktningar får ni tillgång till naturligt dagsljus från flera väderstreck under hela arbetsdagen. Välkomna!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 781 3 000

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utgångshyra kr/m2/år:

3000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Blästern 11

Byggår:

1930

Renoveringsår:

2006

Planlösning:

Öppet kontorslandskap, lounge- och pausytor som rum för det lilla eller stora mötet.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Hagastadens historiska hjärta, där den charmiga atmosfären av gamla tegelindustribyggnader har smält samman med moderna kontorsutrymmen och urbana innergårdar. I närområdet finner du konstgallerier, trevliga restauranger och utmärkta träningsmöjligheter. Hagstadens nya stadskvarter, känd för sin unika och imponerande arkitektur som bidrar till områdets internationella karaktär. Detta lockar många innovativa och kunskapsintensiva företag till området och resulterar i en spännande och livfull stadsdel. Dessutom har du förmånen att ha Hagaparkens grönska inom räckhåll samtidigt som du kan njuta av Vasastans pulserande stadsliv.

Närservice:

I Hagastaden har du tillgång till en omfattande utbud av bekvämligheter och tjänster som gör din vardag enklare, oavsett om det är före, under eller efter arbetsdagen. Här finns ett brett urval av restauranger, mysiga caféer och takbarer, samt flera 4-stjärniga hotell och välrenommerade livsmedelsbutiker. I området finns också flera gymkedjor, varav ett har till och med ett utomhusgym på taket, där du kan träna medan du njuter av en fantastisk utsikt över Stockholms moderna skyline och skyskrapor. Med närheten till Brunnsviken och Hagaparken har du möjlighet att njuta av en löprunda, spela tennis, ta en SUP-tur på vattnet eller ge dig ut på kajakpaddling för att få en extra dos av naturskön avkoppling.

Kommunikationer

Tunnelbanans gröna linje stannar vid Odenplan eller S:t Eriksplan, på ca 5-7 minuters promenadavstånd. Endast 3 minuter från kvarteret ligger också pendeltågets station Odenplan, med uppgång vid Vanadisplan. Flertalet innerstadsbussar samt Flygbussarna stannar i kvarteren runt huset. Påfart till E4 ligger 2 minuter bort och med cykel når man city på 10 minuter. När nya tunnelbanan är utbyggd får gula linjen en egen station i Hagastaden, med uppgångar vid Karolinska och en i korsningen Torsgatan/Norra Stationsgatan.
Hälsingegatan 47