Skidvägen 9

Bollnäs , Bollnäs
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

350 m²

Hyra

840 kr/m²/år. Varmhyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Strategiskt belägen industrilokal med skyltläge!

Letar du efter den perfekta lokalen för din verksamhet i Bollnäs? Då har vi något särskilt att erbjuda dig!

Välkommen till Skidvägen, där du hittar en rymlig lokal som är redo för din verksamhet. Denna  lokal sträcker sig över 350 kvm, med 60 kvm avsedda för kontors och personalutrymme och hela 290 kvm för lager- och industriverksamhet.

En av fördelarna med denna lokal är det fantastiska skyltläget. Du kommer att kunna ge din verksamhet den uppmärksamhet den förtjänar och dra till dig kunder med lätthet. För att säkerställa smidig logistik och effektiv varuhantering finns det också ett stort industriport som gör det enkelt att hantera och transportera varor.
Inuti lokalen kommer du att uppleva ljusa ytskikt som skapar en inspirerande och trivsam arbetsmiljö. Här kan du och ditt team trivas och prestera på toppnivå.

Avtalet för denna lokal till och med den 30 november 2025, och för rätt aktör finns möjlighet att förlänga avtalet för att säkerställa långsiktig verksamhet i en stabil miljö.

Prismässigt är detta en fantastisk möjlighet, med en hyra på 840 kr/kvm/år som inkluderar driftkostnader, nuvarande indexuppräkning och fastighetsskatt.

Denna lokals omgivning är också utmärkt och strategiskt belägen i närheten av etablerade företag som Elektroskandia, Assistanskåren, Mellanskog och Ahlsell. Att vara en del av detta aktivt och blomstrande affärsområde ger dig möjlighet att utvecklas och växa tillsammans med andra framgångsrika företag.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller att boka en visning av denna fantastiska lokal!

Övrig information

Övrigt:

Bollnäs har flera verksamhetsområden som är utformade för att stödja företagande och tillväxt. Bland dessa områden finns industrifastigheter, logistikcentra och företagsparker. Ett exempel är Skidvägen, som erbjuder fantastiska lager- och industrilokaler med imponerande skyltläge. Dessa områden är utrustade med moderna faciliteter och infrastruktur som är avgörande för att driva en framgångsrik verksamhet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 290
Kontor 60

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Avtalet löper till 2025-11-30, möjlighet till förlängning finns för rätt aktör

Tillträde:

Omgående

Utgångshyra kr/m2/år:

840

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Varmhyra

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Säversta 4:101

Byggår:

1930

Våningsplan:

1 av 2

Planlösning:

Lokalen är belägen i markplan, med ytor för både lager, lättindustri och kontor.

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Markport

Omgivning

Omgivning/natur:

Bollnäs omges av en naturskön miljö med vacker natur, skogar och sjöar. Detta ger invånarna och företagen möjlighet att njuta av en hög livskvalitet och en perfekt balans mellan arbete och fritid.

Företag i närheten:

Elektroskandia, Assistanskåren, Ahlsell med flera

Parkeringsmöjligheter/garage:

I hyran ingår 4 parkeringsplatser

Närservice:

Bollnäs, en charmig kommun i hjärtat av Hälsingland, är en plats där tradition möter framtid. Här finns ett rikt kulturarv, en stark gemenskap och en blomstrande ekonomi. Låt oss ta en närmare titt på vad Bollnäs har att erbjuda när det gäller verksamhetsområden och möjligheter.

Skyltläge:

Mycket gott skyltläge ut mot Anneforsvägen

Vägbeskrivning:

Lättillgängligt läge, med snabb access till både city och riksvägar

Kommunikationer

Goda kommunikationer och närhet till Bollnäs station
Skidvägen 9

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner