Rågåkersgatan 10

Rågåker , Borlänge
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

72 - 105 m²

Pris

1 099 000 kr

Tillträde

Beräknat Q3, 2024

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Varje lokal är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm.

Lokalen har en generös takhöjd om ca 5,65 m vid nock och ca 4,5 m vid port. Varje lokal har en vikport om 4,2 x 4 meter med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen.

Kommunalt V/A finns framdraget till varje fastighet vilket möjliggör installation av b la handfat, toalett och pentry. I varje lokal finns det även en elcentral samt en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare.

Fastigheten är ansluten till fiber och anslutningen finns förberett i det gemensamma teknikrummet.
Ta gärna del av produktkatalog för mer byggnadsteknisk information.

Lokalerna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser.

Här kan företag exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en lokal och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar. Naturligtvis kan flera personer även gå ihop och köpa sin lokal tillsammans. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler intill varandra utan innerväggar eller med dörr emellan.

Lokalen är vid köp oinredd vilket ger varje fastighetsägare möjlighet att själv kunna anpassa lokalen utifrån sina behov och användningsområden. Ta gärna del av vår tillvalskatalog för att se vilka anpassningar vi kan erbjuda.

Vid montering av entresolplan krävs en bygganmälan till kommunen innan uppförande sker. Vid köp av entresolplan via EgenLokal sköts bygganmälan av oss.

I grundutförandet är EgenLokals lokaler avsedda att användas som förråd och det är också vad vi ansöker om bygglov för. Vid ändrat användningsområde och ombyggnationer av den egna lokalen kan bygganmälan och/eller bygglov komma att behöva sökas hos berörd kommun.

Varje lokal är en egen fastighet som är en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga lokalägare ingår.

I samfällighetsavgiften innefattas bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, avsättning till framtida planerat underhåll samt service för den gemensamma oljeavskiljaren. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kr exkl moms per månad.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 72 105

Ytbeskrivning

Varje lokal är ca 72 – 105 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 72 kvm men önskas större finns möjlighet till tillval av entresolplan för ytterligare ca 33 kvm.

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Garage (kall)
Garage (varm)
Kök/pentry
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

Beräknat Q3, 2024

Pris/överlåtelseavgift:

1 099 000 kr

Prisinformation:

Ska du köpa en lokal till ditt företag? Angiven köpeskilling nedan är inkl. moms. I det fall du köper som företag och verksamheten är momsregistrerad finns möjlighet att lyfta tillbaka moms på den del av priset som innefattar byggnadskostnaden.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Del av Dressinen 3

Byggår:

2024

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Självdrag

Rågåkersgatan 10