Hålluddsvägen 14

Gustavberg , Gustavsberg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

278 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Påkostad lokal med hiss, lager och kontorsytor

Mycket fint inredd lokal om ca 203 kvm i två plan plus entresol om ca 75 kvm. Lokalen är inredd med kontor, konferensrum, badrum/wc och ett exklusivt kök. Två parkeringsplatser tillhör lokalen.
Mycket bra läge intill väg 222 ca 10 minuter från Södra länken.

Planlösning

Entréplan mäter drygt 100 kvm med en generös takhöjd, framför entresolplanet är det 4,7 m och under entresol ca 2,24 m. Portar om 4 x 4,5 m.  Väggar mot grannlokaler har reglats upp och isolerats med mineralull för ljudreducering. I de nya väggarna mot grannlokalerna har 1 mm inbrottsplåt monterats och utanpå den har OSB och gipsskiva monterats. Befintlig trappa har tagits bort och ersatts av en spiraltrappa och hiss. Säkerhetsdörr har monterats och väggar i entré har 1 mm inbrottsplåt. Ett rum om ca 10 kvm har byggts och väggarna i detta rum har 2 mm inbrottsplåt, både in mot egna lokalen men också mot grannlokalen. Golvbrunn kopplad till oljeavskiljare.

Entresolplanet inrymmer 1 badrum med wc, tvättställ och tvättmaskin. På planet finns även 3 st avdelade rum. Takhöjd på entresolplan är 2,18 m

Övre plan om drygt 100 kvm med konferensrum, 2 avskilda arbetsrum, 1 st serverrum, städskrubb och wc/dusch. Exklusivt och fullutrustat kök samt helkaklat badrum med dusch. Inredningen är påkostad och håller en mycket hög standard. Ovan det nya nedpendlade akustikundertaket finns ytterligare 100mm isolering mot yttertak för att minska utifrånkommande kyla och värme. LAN-uttag finns i konferens- och arbetsrummen. Förberett med 4 st vattenburna radiatorer. 

Omgivning

Ca 10 min med bil till/från Södra länken till avfart Hålludden/Artipelag innan Gustavsberg. Närhet till
Gustavsbergs hamn med stort utbud av restauranger och butiker. Så även till Värmdö Marknad med Stora Coop och övrig
shopping.

Kommunikationer

Buss till Slussen tar ca 30 minuter.

Brf Ekobacken Företagsby

Brf Ekobacken Företagsby består av 26 st lokaler. 

Lokalen är ansluten till ett gemensamt internetabonnemang (fiber) för 399 kr/mån

Golvvärme i bottenplan faktureras via föreningen efter förbrukning. 

 

 

Ytor

  • Total yta:

    278 m2

Ekonomi

Kontrakttyp:

Bostadsrättslokal

Utförande

Byggår:

2019

Antal rum:

5

Teknisk information

Uppvärmning:

Golvvärme bottenplan samt egna radiatorer övriga plan

Hiss:

Ja

Hålluddsvägen 14

Om Bjurfors Näringsliv

Vi kan kommersiella fastigheter - Transaktioner, fastighetsvärderingar, ombildningar, brf-lokaler samt lokaluthyrning. Bjurfors Näringsliv har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi är en stark partner på den kommersiella marknaden, med höga ambitioner och omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi har under våra drygt 30 år inom kommersiella transaktioner byggt upp ett omfattande nätverk med bland annat fastighetsinvesterare, fastighetsbolag, byggaktörer, finansiärer, förvaltare, jurister och konsulter. Detta för att du som kund ska kunna vända dig till och få en trygg och lönsam helhetslösning. Vi kommer överens om vad som passar dig bäst i en försäljning, offmarket till vårt gedigna kontaktnät eller publik marknadsföring.

Bjurfors Näringsliv

Arenavägen 39, 16 tr

121 77 Johanneshov

www.bjurforsnaringsliv.se

Fler annonser från Bjurfors Näringsliv