Säbygatan 5

Främre Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

350 - 10 000 m²

Hyra

Kontakta oss för mer information

Tillträde

Q4 2026

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Var en del av Upside Stories, del av Uppsalas nya centrala innovationdistrikt Främre Boländerna - färdigt 2026!

Välkommen till Upside Stories. Vi erbjuder hållbara kontor med flexibla våningsplan som lockar entreprenörer, forskare och talanger från hela världen. Behöver du torra och våta laboratorier eller produktionslokaler? Inga problem! Genom att förstå dina behov kan vi specialdesigna din nya arbetsplats i Upside Stories för att passa just dina specifika behov.

Vårt första kvarter på 15 000 kvm erbjuder kontor, labb, coworking, restaurang, parkeringsgarage fullskalig service och communityaktiviteter i samverkan med våra övriga projekt i Hagastaden, Lund Science Village och GoCo Health Innovation City.

Övrig information

Övrigt:

Om Vectura: Vectura är ett fastighetsbolag som utvecklar utrymmen för nya framsteg genom egen produktion och långsiktig förvaltning. Minst 100 år brukar vi säga. Med nya sätt att samarbeta, nya sätt att bygga och nya sätt att tänka skapar vi förutsättningar för fruktsamma möten. För företag, kommuner och människor som är engagerade i omsorg, liv och hälsa. Vårt högre mål är att klara mänsklighetens framtida utmaningar och vi använder vår plattform för att bidra till våra hyresgäster och andra samarbetspartners framgång. Vår långsiktighet garanteras av våra ägare, Patricia Industries, en del av Investor.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 350 10 000

Ytbeskrivning

Möjlighet med kontors eller labbytor från 350 kvm upp till 10 000 kvm i vårt första kvarter. Andra kvarteret har en lokalyta om 15 000 kvm

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Serverrum
Skyltfönster
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
Tvättservice
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Q4 2026

Hyresinformation:

Kontakta oss för mer information

Utförande

Planlösning:

Påverkansgraden för att kunna utforma lokaler och övrigt innehåll som bäst passar era specifika behov är stor. Kontakta oss och låt oss lyssna in vad ni skulle vilja uppnå i er verksamhet.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Främre Boländerna erbjuder 3 fina triangelparker, perfekt att ta med dig pick-nickfilten och eftermiddagskaffen ut till en av parkerna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage byggs för personal och besökare

Närservice:

Restaurang i fastigheten samt i intilliggande fastigheter eller ta en kort promenad på 400 meter till centrum med all tänkbar service.

Skyltläge:

Fantastiskt skyltläge mot Säbygatan och ut mot tågspåren

Kommunikationer

400 meter från Uppsala centralstation samt att buss 10 stannar utanför fastigheten
Säbygatan 5