Hornsgatan 54

Södermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 190 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Mariahuset - attraktivt läge på Hornsgatan!

Välkomna till Mariahuset!

Öppna ytor, generösa konferensrum, ett inspirerande showroom eller intima samtalsrum med högt i tak? På Hornsgatan 54 kan ni skapa ett kontor som blir precis så som ni önskar. Vi kommer att renovera huset och ni har stora möjligheter att bidra med era egna önskemål och idéer. Berätta om era visioner för ert drömkontor, så hjälper vi er att förverkliga dem i Mariahuset.

Mariahuset erbjuder lokaler i hjärtat av Södermalm med närhet till all tänkbar service. Dessutom finns en härlig egen takterass med utsikt åt alla håll, som kan användas för solig avkoppling, möten eller varför inte en god lunch. 

Ytor

  • Total yta:

    1190 m2

Bekvämligheter

Balkong
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
Reception
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ormen Större 10 & 20

Byggår:

1925

Renoveringsår:

2023

Våningsplan:

9 av 9

Planlösning:

1190 kvm på plan 8 & 9.

Omgivning

Omgivning/natur:

Med ett kontor här befinner du dig nära Slussen och citylivet - samtidigt som du kan njuta av din egen lilla oas vid parken. Här kan du ta ett walk and talk-möte i parken med en kollega mitt på dagen. Eller bara sätta dig och njuta av solen på en parkbänk och titta på folk en liten stund.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I garage och utanför huset.

Närservice:

Utanför dörren finns ett stort utbud av shopping och service, med trendiga caféer, restauranger, butiker, matbutiker och exklusiva gym.

Skyltläge:

På Hornsgatan 54 ingår 2 fasadflaggor på bästa läge i hyran, som exponerar dig för tiotusentals passerande flanörer och bilar varje dag. Och satsar ni på ett showroom eller butik i gatuplan blir det extra mycket impact.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig till Mariahuset med bil, cykel eller kollektivtrafik. Slussen ligger ett stenkast bort och tunnelbana, bussar och pendeltåg inom gångavstånd.
Hornsgatan 54