Katrinedalsgatan 13

Trandared , Borås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

215 m²

Hyra

Kontakta annonsören

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Denna lokal sträcker sig över två våningar och kröns av en spektakulär takterass där du kan njuta av oändliga möjligheter och en härlig utsikt

Här har ni en möjlighet att hyra en fantastisk lokal i närheten av centrala Borås! Med ett oslagbart läge och utmärkta kommunikationer är detta en lokal som inte får missas

Fastighetsdetaljer:

  • Läge: Belägen med gångavstånd till centrala Borås, har du alla stadens fördelar inom räckhåll. Shopping, restauranger, kultur och nöjen ligger bara ett stenkast bort.

  • Två plan: Den här lokalen sträcker sig över två rymliga plan, vilket ger dig massor av flexibilitet när det gäller att anpassa lokalen efter dina behov.

  • Takterrass: Krönet på denna fastighet är takterrassen som erbjuder en oas av lugn och en fantastisk plats att umgås, koppla av eller ordna speciella evenemang. Här kan du njuta av spektakulära solnedgångar och skapa minnen som varar livet ut.

  • Garage: För bekvämlighet och extra säkerhet inkluderar fastigheten ett garage.

  • Parkeringar: Finns god tillgång till parkeringsplatser i närheten av fastigheten
  • God kommunikation: Med utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av tåg- och busstationer i närheten, kommer denna plats att göra det enkelt att nå andra delar av Borås och omgivningarna.

Denna lokal är perfekt för företag som vill ha ett kontor som är lätt att nå med alla kommunikationsmedel och har en stor potential

Ytor

  • Total yta:

    215 m2

Ytbeskrivning

Området är mycket tillgängligt med ca 10 minuters promenad in till city och tåg/busstation. I närområdet hittar du Friskis och Svettis, den populära lunchrestaurangen Andra Våningen samt Annelundsparken

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Garage (varm)
Konferens
Mötesrum
Parkering

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Hyresinformation:

Kontakta annonsören

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Katrinehill 7

Planlösning:

En kontorslokal i två plan där man dessutom har tillgång till en takterrass. Lokalen har delvis en öppen planlösning men även ett par mötesrum. Välkommen till en unik lokal.

Omgivning

Företag i närheten:

I fastigheten finns ett kontorshotell där man har möjlighet att hyra konferensrum

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns goda parkeringsmöjligheter och i fastigheten finns även ett garage

Skyltläge:

Bra skyltläge

Kommunikationer

Fastigheten ligger mycket nära riksväg 40. Därför är det mycket goda kommunikationer med bil men det går även täta bussavgångar. Vill man ta en promenad från Borås Central tar detta cirka 10 minuter.
Katrinedalsgatan 13