Vidarkliniken 1

Södertälje , Järna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

7 500 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Skola, vård & omsorg

Klimatsmart och hållbart vård- och omsorgsboende i naturskön miljö. Kompletta lokaler om 7 500 kvm i två våningar och källarvåning med ljusinsläpp.

Klimatsmart och hållbart vård- och omsorgsboende i naturskön miljö. Kompletta lokaler om 7 500 kvm med varierande rumsutformning i spännande och prisbelönt byggnad skapad av arkitekt Erik Asmussen. Lokalerna i Ytterjärna ligger vackert beläget vid Järnafjärden och Kulturcentret och i området finns också mötesplats, ett centrum för biodynamisk odling, utbildning och hållbar utveckling. Här bedrivs vetenskaplig forskning och utveckling av ett hållbart jordbruk och livsmedelsförsörjning inom jord, mat, hav och klimat .På granngården, vackert inbäddad mellan skog och ängar, bedrivs både ekologiskt jordbruk och trädgårdsodling. Stora möjligheter till aktiviteter i närliggande Kulturcentrum med restaurang, café och konferenscenter med stor scen. Hotell finns för anhöriga. Naturskön miljö med generösa promenadvägar i skogar, vid vatten och öppna fält. Tillgång till ekologiska och biodynamiska livsmedel från Saltå Kvarn och Järna Mejeri.

Ytor

  • Total yta:

    7500 m2

Ytbeskrivning

Kompletta möblerade lokaler för vård- och omsorgsboende med aktivitetsrum, personalytor, behandlingsrum, restaurang, kök, matsal och café m.m. En byggnad i två våningsplan ovan mark med inredd källarvåning.

Bekvämligheter

Balkong
Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lasthiss
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Terrass
Verkstad
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

1985

Planlösning:

En byggnad i två våningsplan ovan mark med inredd källarvåning. Huvudbyggnad med flyglar och innergård. Kompletta möblerade lokaler för vård- och omsorgsboende med aktivitetsrum, personalytor, behandlingsrum, restaurang, kök, matsal och café m.m.

Teknisk information

Uppvärmning:

Bergvärme

Lokalen kan nås via:

Lastkaj

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Naturskön miljö med generösa promenadvägar i skogar, vid vatten och öppna fält. Tillgång till ekologiska och biodynamiska livsmedel från Saltå Kvarn och Järna Mejeri.

Företag i närheten:

Kulturhus, konferens, hotell, restaurang, skolor, handelsträdgård och bostäder.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om parkering utomhus

Närservice:

Restaurang och café

Vägbeskrivning:

Ytterjärna är en del av Järna i Södertälje kommun i region Stockholm. Allmänna kommunikationer tar dig hit med Pendeltåg och Buss från Södertälje och Järna. Med bil ca 5 min från E4:an Järna Trafikplats. Avståndet till Södertälje är ca 15 km och Stockholm 50 km.

Kommunikationer

Pendeltåg och buss
Vidarkliniken 1