Svärmaregatan 5

Smedby , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

8 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor för uthyrning

Välkommen till den här möjligheten för företag att etablera sig i en modern och flexibel arbetsmiljö! Denna lokal erbjuder inte bara enastående arbetsytor utan också en rad bekvämligheter som är svåra att hitta någon annanstans.

Med inte mindre än 12 kontorsrum har du möjlighet att forma din arbetsplats enligt dina behov och önskemål. De väl tilltagna fönstren i 8 av rummen strålar in ljus och skapar en ljus och inspirerande arbetsmiljö. För dem som värdesätter lite extra utrymme erbjuder det generösa 15 kvm stora rummet en möjlighet att skapa ett exklusivt och komfortabelt kontor.

Vi förstår vikten av att ha tillgänglighet till olika arbetsutrymmen, och därför finns här även ett rymligt konferensrum, perfekt för möten och samarbeten. För de dagar då du behöver en paus och vill ladda upp med energi finns tillgång till ett fullt utrustat kök och matplatser, där du kan njuta av dina måltider i en avslappnad miljö.

Denna lokal är utrustad med modern ventilation och kyla, vilket skapar en behaglig atmosfär som håller dig produktiv och fokuserad genom hela dagen. Dessutom är lokalen anpassad för alla med en handikappsvänlig hiss som gör den tillgänglig för alla.

7-8 parkeringsplatser som finns tillgängliga för hyra. Denna bekvämlighet ger inte bara dig utan också dina besökare enkel tillgång till lokalerna.

Priset för dessa fantastiska arbetsutrymmen är också mycket fördelaktigt. Med endast 3000 kr per rum med fönster och 2500 kr för rum utan fönster, samt en mycket rimlig månadsavgift på 300 kr för p-platser, får du tillgång till en inspirerande och bekväm arbetsplats som kommer att stödja ditt företags tillväxt och framgång.

Tveka inte att ta kontakt för att boka en visning.

Välkomna!

Ytor

  • Total yta:

    8 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Norrköping Träfjärilen 4

Våningsplan:

2 av 2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Svärmaregatan 5