Ekeby Bruk 2 N

Ekeby Bruk , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

262 m²

Hyra

1 374 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Här på Ekeby Bruk finns nu en lokal om 261,5 kvm tillgänglig för kontor eller vårdmottagning

Här på Ekeby Bruk finns nu en lokal om 261,5 kvm tillgänglig för kontor eller vårdmottagning. Lokalen har en stor öppen yta vid entrén med plats för reception och soffgrupp samt ett kapprum och två toaletter. Vidare in i lokalen finns 7 separata rum i varierande storlek samt ett rum för personalytor med pentry och rymlig plats för matbord och stolar. Lokalen har tidigare varit vårdmottagning, tandläkarpraktik och även kontor så ytorna passar för många verksamheter.. Här finns minilivs, restaurang samt Coop några minuter bort. Kommunikationen är enkel härifrån med både bussar med flera avgångar i timmen samt mycket bra gång- och cykelvägar in till centrum. Välkommen att kontakta mäklare för visning och mer information.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 262 1 374

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1374

Utförande

Planlösning:

Lokal om 261,5 kvm samt ett separat förråd om 11 kvm. Lokalen har en rymlig entré med kapprum, två toaletter samt två förråd. Här finns plats för reception och sociala ytor/väntrum med soffgrupp. Från denna öppna yta finns ingång till personalrum med pentry och plats för rymligt matbord. Från receptionen är det också ingång till ett större kontor/konferensrum samt ytterligare 6 kontor eller behandlingsrum. Det är stora fönster vilket ger ett generöst ljus i lokalerna. En mycket bra planerad lokal som passar för kontorsverksamhet eller behandling. Det finns även en stor varuhiss.

Omgivning

Omgivning/natur:

Ekeby Bruk är ett område endast 2 kilometer från centrala Uppsala med ett stort utbud av företag och verksamheter vilket skapar en miljö av samverkan och ger synergieffekter.

Företag i närheten:

I området finns diverse service i form av restauranger, närlivs samt Coop vid Ekeby centrum.

Kommunikationer

Stadsbussarna trafikerar området mellan Uppsala Centralstation och Ekeby Bruk. Fina cykelvägar som tar dig till city på mindre än 10 minuter.
Ekeby Bruk 2 N